Георги Първанов побеснял от разкритието на Антония Петрова

https://goreshto.net/novini/georgi-parvanov-pobesnyal-ot-razkritieto-na-antoniya-petrova/49407 Goreshto.net
Георги Първанов побеснял от разкритието на Антония Петрова

Георги Първанов е бесен от публичното изявление на Антония Петрова, която го намеси в леко съмнителни отношения с руски бизнесмени

Бившият ни президент е доста ядосан на Антония Петрова, научи Goreshto.net. Причината е една новина от агенция ПИК, че Георги Първанов бил доста близък с руски бизнесмени и с Бойко Борисов всъщност били неофициални политически съдружници.

"Той нито познава подобни хора от Русия, нито пък има нещо общо с тях. През годините, в които беше президент, е посещавал Русия само по поводи, касаещи пряко управлението на България, а не него лично." - споделя приближен до Георги Първанов.

[caption id="attachment_4902" align="aligncenter" width="300"]Георги Първанов в словесна битка с красивата Антония Петрова Георги Първанов в словесна битка с красивата Антония Петрова[/caption]

Антония Петрова се аргументира, че от години е пряко свързана с Русия, тъй като е завършила своето висше образование там, и нямало как да не разбере за познанствата на Георги Първанов. Мис България 2009 има съпруг, който много често посещавал Русия по служебни ангажименти, но Тоца накара всички да се съмняват в чистите делови ангажименти на Първанов, което вбеси бившия президент.

Очевидно е, че Антония Петрова разполага с огромно самочувствие, щом си позволява да бие по реномето не на кого да е, а на самия Георги Първанов, който е сред най-видните личноости у нас. Дали обаче нейното разкритие ще има последствия и ще прерастне в скандал?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.