Гери-Никол изтрещя: Мишки такива! Я се скрийте! (виж какво избълва бясна)

https://goreshto.net/novini/geri-nikol-iztreshtya-mishki-takiva-ya-se-skriyte-vizh-kakvo-izbalva-byasna/50410 Goreshto.net
Гери-Никол изтрещя: Мишки такива! Я се скрийте! (виж какво избълва бясна)

Гери-Никол подивя от гняв и изригна като вулкан!

Певицата Гери-Никол изтрещя тотално и изригна побесняла в социалните мрежи. Колкото и да се опитва, този път 19-годишната варненка не успя да сдържи яда си от факта, че за пореден път не е зачетена. Както подобава, според нея. Оказа се, че Гери-Никол отново не е удостоена с нито една номинация на наградите "БГ Радио". За разлика от повечето нейни колеги в бранша, чиито труд е уважен и оценен от жури и потребители. Наградите на "БГ Радио" ще се връчат тази събота на грандиозна церемония в Благоевград. Само че принцесата на татко, както я наричат от няколко години, няма да има честта да присъства. "Ама какви са тези неща и нелепици. Най-гледаната песен в тази страна е моя. И е събрала над 37 милиона гледания. А дори не е получила номинация за наградите. Какво повече мога да кажа и да коментирам?!

Има една много хубава българска поговорка и тя е, че мишките могат да пируват само, когато котката с яката дупара не е наоколо. Нали знаете?!... Така че, мишки такива, скрийте се някъде и се веселете, докато можете", избълва Гери-Никол обидена, пише вестник "Телеграф".

Явно милионерската щерка не може да понесе факта, че въпреки парите на баща й, други ще заемат мястото, за което се бори. Сред номинираните за наградите на "БГ Радио" са Дара, Михаела Филева, Тита, Михаела Маринова, Алекс и Влади, Папи Ханс, Графа, Криско, Любо Киров и още редица други. За Гери-Никол остава утехата да извади на бял свят новото си парче "Над закона", с което отново да таи надежда, че ще бъде удостоено с мечтаната награда. "Сещате се, че на Герито хич не й е до статуетките и отличията. Друго е важното и то е да я посочат пред цялата страна, да излезе на сцената като звезда... Такива ми ти работи, които досега не й се получават нещо. И точно това я вбесява - че не може да се изживее като световна дива, едва ли не", коментират с насмешка хора от бранша.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.