Гейша ли: Докато Наталия Кобилкина учи будали да "омайват" мъжете, нейният с любовница! (още за топ резила на годината)

https://goreshto.net/novini/geysha-li-dokato-nataliya-kobilkina-uchi-budali-da-omayvat-mazhete-neyniyat-s-lyubovnica-oshte-za-top-rezila-na-godinata/50369 Goreshto.net
Гейша ли: Докато Наталия Кобилкина учи будали да "омайват" мъжете, нейният с любовница! (още за топ резила на годината)

Съпругът на Наталия Кобилкина - Такис Дретакис се среща със засукана столичанка в апартамента й!

Прословутата инструкторка по хубав живот, омайване на милионери, печелене на пари и прочие Наталия Кобилкина има пълното право да се завре в миша дупка от срам. Защото стана ясно, че топ съветничката на жените у нас от месеци насам е топ рогоноска. Близки до рускинята и гръцкия й съпруг Такис Дретакис разкриха скандално, че последният си има любовница. При това от близо два месеца насам. Става дума за около 30-годишна столичанка, с която Такис се среща в дома й. Разбира се, зад гърба на вечно ангажираната си и пътуваща съпруга. Докато Наталия Кобилкина препуска в галоп из страната и чужбина, за да учи нашенски будали как да се сдобият с мъж милионер, нейният си го слага с чуждата булка, пише вестник "Уикенд". Всъщност вина за това донякъде има и самата Наталия. Стана ясно, че залисана в работата и славата си, Кобилкина отдавна не отделяла нужното внимание на мъжа си. Такис Дретакис не получавал от нея дори необходимите му съпружески ласки, камо ли наследник, какъвто се надявал да има след сватбата. Всеки път, щом повдигнел въпроса пред половинката си обаче, тя го гушкала нежно и му шепнела да не бързат.

"То хубаво да не бързат, ама и да не може да се радва на жена си като нормален мъж. Много ясно, че ще кръшне встрани, млад човек е все пак. Наталия толкова се е вживяла да вади пари от "мъдростите си", че се е приела за гуру и е на път да скапе собствения си живот", коментират източниците.

Такис се запознал с любовницата си на едно от светските събития, каквито редовно посещава. От дума на дума двамата си дали сметка, че не само се харесват визуално, но и имат общи теми на разговор. Мадамата също се интересувала от туризъм и приказките й с гърка тръгнали повече от блажено. Напоследък двамата са засичани все по-често заедно по столични кафенета, във виенската сладкарница или на центъра. А на Наталия Кобилкина Такис обяснил, че дамата му е колежка. Всъщност се питаме дали рускинята изобщо би изригнала при разкриване на изневяра?! Или за нея са много по-важни личната реализация и увеличаване на колекцията от клиентки с мераци за гейши...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.