Гледат и не вярват: Думите на Алекс Богданска втрещиха Къщата! (+ кого обявиха за лицемер №1 - ВИЖ ТУК)

https://goreshto.net/novini/gledat-i-ne-vyarvat-dumite-na-aleks-bogdanska-vtreshtiha-kashtata-kogo-obyaviha-za-licemer-1-vizh-tuk/50007 Goreshto.net
Гледат и не вярват: Думите на Алекс Богданска втрещиха Къщата! (+ кого обявиха за лицемер №1 - ВИЖ ТУК)

Алекс Богданска успя да разтърси всички и особено един човек!

В Къщата на Вип Брадър 2017 обстановката е спокойна, но само привидно. Първите страсти, симпатии и напрежение между съквартирантите вече ескалираха. Алекс Богданска е един от най-активните участници този сезон. Докато бившият й любим Даниел Петканов все още се ползва с уважението и приятелството на почти всички в Къщата, то красивата манекенка си спечели и първите врагове. Както видяхме снощи, най-голям е конфликтът й с Мария. Миньончето на Пайнер директно я отсвири от компанията си, заради номинацията, която Алекс Богданска й насади. "Дадох ти шанс и се държах с теб така, все едно сме на едно ниво. Ти обаче не го оцени. Знам какво правиш, миличко. Опитваш се да отстраниш тези, които смяташ за по-горе от теб. Но не се прави така, не и по този начин", смигна й Мария. Не това обаче е същественото в случая, а слабостта, която Богданска показа пред всички. Тя не е свързана с пайнерката, а с бившия й Дани Петканов. Случайно изпуснати признания от устата на Александра Богданска разтърсиха всички и станаха повод сърцето на Лудия репортер да се преобърне. "Да, признавам си, дразня се. Дразня се, когато Даниел обръща внимание на други жени. Не знам защо. Всъщност знам - този човек още ми е голяма слабост. И ми става криво като го гледам да се смее и забавлява с други", изпусна се Алекс Богданска, а думите й втрещиха всички. Мегз и Даниел Петканов надълго и нашироко обсъдиха казаното от нея. И макар да се опитваше да изглежда непукист, от километри си личеше вълнението на Дани. Алекс и Даниел обаче не са единственото, което шашна зрителите на предаването. Мнозина в социалната мрежа вече обявиха и подмазвач номер едно сред съквартирантите. И това се оказа не друг, а Ваня Щерева. Заради комплиментите и ласкателствата, които хвърли към Мария. "В живота се прави, че не харесва, не слуша и се възмущава от такива хора, а днес какво?! Марийка й била най-най-симпатична от всички вътре. Хайде, нема нужда! Страшно лицемерие", коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.