Глория втрещи: За нищо не ставате, ей!

https://goreshto.net/novini/gloriya-vtreshti-za-nishto-ne-stavate-ey/49375 Goreshto.net
Глория втрещи: За нищо не ставате, ей!

Глория разби колежките си с интересно мнение! Примата изглежда съвсем права!

Красавицата Глория разтърси поп-фолка с шокиращо избухване против колежките си, пише ПИК. Според примата, повечето в нейния жанр вече за нищо не стават. Не само нямали гласови възможности, но и грам сценично поведение, научи Goreshto.net.

"Нашата музика много се промени през последните 10 години. Аз винаги съм залагала на авторски проекти, но когато виждаш, че насреща се действа по коренно различен начин и се разчита единствено на визия, не е приятно. Някои колежки, не искам да споменавам имена, просто не стават за музиката." - отсича Глория.

[caption id="attachment_4632" align="alignright" width="300"]Отново се доказа, че Глория е велика! Отново се доказа, че Глория е велика![/caption]

Ако се замислим, Глория е съвсем права. Този тип музика се превърна в конкурс за красота, което не е редно. Певиците започнаха да залагат все повече на оскъдните дрехи и малкото глас в проектите си. За певица като Глория, доказала се и поддържаща супер ниво цели 20 години, с множество индивидуални концерти в кариерата си, няма как да не даде негативно отражение всичко случващо се в чалга музиката в последните години.

Глория в момента се намира в САЩ, където отново ще доказва класата си, но този път на българските емигранти. Турнето й вече стартира и засега отзивите са прекрасни. 40-годишната певица винаги е залагала най-вече на своя глас и затова пожъна толкова успехи през годините.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.