Гневът на Дара Екимова взриви мрежата: Ще се редите на опашки за концерта ми! (виж как щерката на Дими от Сленг сече наред)

https://goreshto.net/novini/gnevat-na-dara-ekimova-vzrivi-mrezhata-shte-se-redite-na-opashki-za-koncerta-mi-vizh-kak-shterkata-na-dimi-ot-sleng-seche-nared-3/50300 Goreshto.net
Гневът на Дара Екимова взриви мрежата: Ще се редите на опашки за концерта ми! (виж как щерката на Дими от Сленг сече наред)

ь е само на 15 години, но не й липсва самочувствие!

Щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг - Дара Екимова не успя да понесе спокойно факта, че журито на "Гласът на България" й показа червен картон. Това се случи по време на кастингите на тъмно, когато Дара изпя песента си. Но нито един от менторите не се обърна. Според Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия, момичето има гласови данни, но нещо важно не й достига, за да се бори на голямата сцена. Разстроена от попарените си мечти, Дара Екимова не сдържа плача си пред камерите на формата. После обаче явно размисли и замени сълзите с обида и гняв. Наследницата на талантливия Дими от Сленг взриви мрежата с поста си. В който твърди, че й е писнало всички да я смятат за протеже на родителите си. И да твърдят, че Ива Екимова я бута в предаванията. По думите на младата кандидат певица Дара, онези, които не са я харесали, трябва да имат не само уши, но и сърце. Тя е категорична, че е дала всичко от себе си. Въпреки че по време на изпълнението си, е била болна. Това, с което втрещи потребителите в мрежата и особено журито на "Гласът на България" обаче, е обещанието, че някой ден ще драпат за концерта й.

"Знам, че един ден същите тези хора, които сега не ме харесват, ще се редят на опашки, за да си купят билет за мой концерт", заяви Дара Екимова. Мненията за нея обаче са противоположни от страна на зрителите.

Много от хората я харесаха. И според тях, журито трябва да е било наистина глухо, за да не я одобри за формата. Те я насърчават и аплодират амбицията и самоувереността й. Други обаче твърдо вярват, че менторите са прецениле обективно и че Дара има още какво да учи, преди да има претенции за успехи и музикален пробив. "Горкото девойче и болните амбиции на свърх амбициозната и майка. Пее добре това момиче, но не може да е 'Гласът на България''. Не всяко дете на музикална звезда непременно и то трябва да стане звезда", пише в мрежата Борислав Илинов. А потребителка с името Arielle Walker пише: "Аз искам да питам, ако не беше дъщерята на Сленг, щеше ли да го има цялото това фиаско от страна на Поли с "Искам да видя кое е това дете" и като отиде при нея да й каже "Чудехме се дали си ти или не си"... Айде моля ви се! Фалшива и предварително наговорена сценка!"...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.