Гнусни обиди и заплахи: Чуйте таен запис на бесен скандал между Нора Недкова и Кулагин! (Тя отврати)

https://goreshto.net/novini/gnusni-obidi-i-zaplahi-chuyte-taen-zapis-na-besen-skandal-mezhdu-nora-nedkova-i-kulagin-tya-otvrati/50403 Goreshto.net
Гнусни обиди и заплахи: Чуйте таен запис на бесен скандал между Нора Недкова и Кулагин! (Тя отврати)

Таен запис на чутовен скандал между Нора Недкова и Валентин Кулагин шокира мрежата!

На рядко срещан "звезден" скандал станаха свидетели потребителите в мрежата. Главните герои в него са Нора Недкова и Валентин Кулагин, които потресоха милиони зрители с общото си участие в "Черешката на тортата". В интернет изтече таен запис, направен от режисьора Люси Иларионов по време на бесния скандал между плеймейтката и гримьора. От аудиото, което за улеснение е допълнено и от субтитри, се чува как Недкова и Кулагин си разменят брутални обиди и заплахи. По-точно ще е да кажем, че всъщност простащината идва главно и единствено от устата на Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 крещи като обезумяла, обижда Валентин Кулагин като го сравнява със задница, а после го заплашва с мутри. Които щели да му подарят "много любов" - сещате се какво имаме предвид, но точните "благи" слова ще чуете с ушите си във видеото. Нора Недкова врещи като недоклана коза и ръси бисер след бисер пред далеч по-спокойния Кулагин. "Бръчките ми, бръчките ми, вдигаш ми нервите и бръчките. Бръчките ми вдигаш! Толкова енергия съм похабила по тебе, махай се бе, боклук. Ще видиш ти като излезем оттука. Моли се да не ме срещнеш някъде навън, че ще видиш какво ще ти направя...", нарежда ли нарежда Нора Недкова. Валентин Кулагин се опитва да остане спокоен и сдържан като не отвръща на словесната й диария, но и това не помага. В един момент се чува чупене на чаша, която порядъчно почерпената Недкова хвърля по гримьора, но не го улучва. За лош късмет, жертва на удара става режисьорът на "Черешката на тортата Калоян. "Ох, изминявам се, не исках", опитва да се измъкне Нора Недкова, но положението вече е нетърпимо. А отвратените служители на ресторанта звънят на 112 и викат патрулка, която да обуздае Норчето. Зрителите изригнаха погнусни и отвратени в мрежата след изтичането на записа. А определенията и етикетите им за плеймейтката смятаме да задържим за себе си - от приличие. А и сме сигурни, че вие моментално ще й подарите от своите. Приятно слушане!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.