Година след бала: Виж в какво се превърна прелестната Кристин! (голямата любов на Кристо се върна в България – МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/godina-sled-bala-vizh-v-kakvo-se-prevarna-prelestnata-kristin-golyamata-lyubov-na-kristo-se-varna-v-balgariya-mnogo-snimki/47070 Goreshto.net
Година след бала: Виж в какво се превърна прелестната Кристин! (голямата любов на Кристо се върна в България – МНОГО СНИМКИ)

Кристо не прилича на човек, откакто разбра, че Кристин Илиева си е у нас!
Любовта на рапъра Кристо и ученичката Кристин Илиева беше като по филмите или приказките. За жалост обаче, само две години. Двамата се разделиха не поради липса на любов, а защото прелестната Кристин тръгна по свой път. Който е коренно различен от този на Христо Балабанов (Кристо).

Няма да повярвате, но само година след абитуриентския си бал, който беше през 2016-та, хубавата Кристин буквално смачка всички родни псевдо красавици. Дори прехвалената Николета Лозанова не може да мечтае за кариерата на това момиче днес.
Оказа се, че Кристин Илиева работи като модел не в една, а в няколко световни агенции като Ford Models (САЩ), Hive Models (Англия), Bareface (Дубай), Lab Models (Милано). Както и към няколко родни модни агенции, сред които Интер Моделс.

Затова, а не, защото си е хванала чичко в Америка, голямата любов на Кристо отсъства от родината почти целогодишно. Днес обаче тя се връща у нас, а появата й разтрепери мартинките на рапъра.

Близки до Кристо разкриха, че той не е на себе си от факта, че неговата Кристин е само на ръка разстояние. Преживял зверски тежко раздялата им, той се кълнял, че не иска да я вижда повече, за да не страда отново. Но и бил убеден, че няма да има друга в живота си.

“Не знаете за какви чувства става въпрос и каква любов има това момче към това девойче. Докато бяха заедно я гледаше в очите и не пускаше ръката й. Такова нещо не бяхме виждали, особено от иначе нахаканите рапъри. Но и Кристин си струва. Тя не е само красива физически, а и като човек. Рядко явление е”, коментират запознати.

Сега, когато Кристин Илиева вече е известен модел, с обещаващо и бляскаво бъдеще, тя не спира да показва на бившия си, че държи на него и миналото им. Прави впечатление, че момичето харесва повечето от нещата, които публикува в профила си рапъра.
За разлика от нея обаче, Кристо се държи настрани и не е поставил и един лайк под снимките или постовете й. Очевидно е, че сърцето му още е разбито, но какво ще последва, когато двамата се засекат в столицата?! Дали все пак любовта им няма да надделее…

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.