Година след загубата на Ласкин: Алекс Сърчаджиева разплака хиляди с това, което написа! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/godina-sled-zagubata-na-laskin-aleks-sarchadzhieva-razplaka-hilyadi-s-tova-koeto-napisa-vizh-tuk/51027 Goreshto.net
Година след загубата на Ласкин: Алекс Сърчаджиева разплака хиляди с това, което написа! (виж тук)

Алекс Сърчаджиева изля само малка част от болката по Иван Ласкин, която носи в душата си!

Днес се навърши една година от гибелта на Иван Ласкин. Актьорът беше обичан от едни и хулен от други, но за Алекс Сърчаджиева той бе всичко, целият свят. Чаровната актриса, която загуби сърцето си заедно с Иван, разплака хиляди в мрежата. Направи го сега, преди наистина броени минути като публикува снимки с любимия си и детето им. Ето какво изплака Алекс Сърчаджиева в писмо до момчето, което не е до нея, но винаги ще я обича: "Една година Иване !!! Толкова много те обичам мило мое момче !!! Една година седя на дивана , гледам в една точка и не мога да повярвам , че не мога да те прегърна !!! Че не мога да се сгуша в теб и да те целуна !!! Че не си до мен в леглото !!! Че е поредната вечер , в която няма да ме милваш !!! Липсваш ми толкова ужасяващо , болезнено и страховито, че дъхът ми спира !!! Истината е Иване , че незная как да продължа без теб , защото искам да съм стеб !!! Толкова ми липсва усмивката ти , силата ти , честността и обичта ти !!!! Ти си всичко за мен мило мое момче !!! Ти казваше , че да излезеш от дом , в който са те прегръщали и той да е празен ........ това е страшно !!!! Е , мили мой Иван Ласкин аз всеки ден излизам от дома , в който ти не спираше да ме прегръщаш и той е вледеняващо самотен и празен !!! Обичам те безкрайно много!!!!", разплака всички обичаната чаровница Алекс Сърчаджиева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.