Годжи: Лъжата на Грахич е непростима!

https://goreshto.net/novini/godzhi-lazhata-na-grahich-e-neprostima/49376 Goreshto.net
Годжи: Лъжата на Грахич е непростима!

Годжи силно сърдит на Цветелина Грахич, двамата вече даже не си говорят...

От любовта към омразата имало много тънка граница, казват. И това наистина се доказа в отношенията между Цветелина Грахич и Годжи. Двамата въртяха любов зад граница цял месец, но връщайки се в България, музикантът разбра горчивата истина. А тя е, че Цвети е обвързана и всичко между нея и Годжи по време на турнето е било просто авантюра за отпускане на напрежението.

[caption id="attachment_4640" align="alignright" width="279"]Годжи не може да прости голямата лъжа на Цветелина Грахич Годжи не може да прости голямата лъжа на Цветелина Грахич[/caption]

Годжи е останал силно наранен от лъжата на Грахич, научи Goreshto.net. Той е кроял планове за сериозна любов с певицата, въпреки сериозната възрастова разлика. Музикантът от "Ку-Ку бенд" не е можел да повярва, че малката Цвети се е подиграла така с него.

"Самочувствието му е сериозно накърнено. Той наистина харесваше това момиче и въобще не му пукаше за годините. Сега е съсипан и смята лъжата на Грахич за непростима." - разкрива приятел на Годжи.

Гаджето на босненската хубавица Грахич се казва Кристиян. Двамата даже щели да заживяват заедно, пише ПИК. Не е ясно обаче как той е възприел измяната на половинката си. Със сигурност е нучил за нея, тъй като в цяла България гръмна новината за авантюрата между Цветелина и Годжи. Големият губещ обаче си остава Георги Милчев - Годжи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.