Годжи на 7-то небе: Застигна го невероятно щастие!

https://goreshto.net/novini/godzhi-na-7-to-nebe-zastigna-go-neveroyatno-shtastie/49367 Goreshto.net
Годжи на 7-то небе: Застигна го невероятно щастие!

Годжи винаги си е мечтал за това и най-сетне го постигна!

Щастието каца на рамото на всеки. Понякога обаче в различен ред, време и място. Всеки трябва да чака реда си, а ето че верният приятел и колега на Слави Трифонов - Годжи го дочака. Георги Милчев - Годжи е на 7-то небе от щастието, което го застигна, а именно да си свие собствено гнездо.

Не е за вярване, че Годжи получава доста добра заплата от шефа си Слави Трифонов и дори му е съсед в Драгалевци, но... под наем. "Това все повече дразнеше Годжи. Приятелите го бъзикаха, че живее като заклет ерген и постоянно го питаха кога най-после ще зареже квартирите и наемите, и ще се устрои", разкриват хора от екипа на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_4558" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи е на 7-то небе[/caption]

Затова още миналата година Годжи закупил два декара място в тузарския квартал Бояна, но после нещата замрели - той не направил нищо по въпроса. Днес обаче вече е запретнал ръкави и започва строежа на невероятна триетажна къща в Бояна, чиято стойност ще надхвърля 250 000 евро.

"Това си е рекордна сума за жилище и ето, че Годжи натри носовете на всички, които го майтапеха. Дори и на Слави Трифонов, чиято къща е наполовина по-евтина. Годжи обаче е решил, че щом ще се устройва късно, ще го прави, както си му е редът. Зарекъл се е, че няма да пести пари и в дома му ще има всичко, което е необходимо и което си поиска", разказват колеги на Годжи.

Разбира се, басистът нямал всичките тези пари накуп. В момента той бил успял да задели половината от тях, а останалата щял да вземе на кредит. Из столичните среди пък вече се шушука, че вокалистката Цветелина Грахич ще бъде първият човек, който ще прекрачи прага на новата му къща. А защо не и да се нанесе в нея...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.