Годжи скъсал Грахич от... любов /Фото на Цвети/

https://goreshto.net/novini/godzhi-skasal-grahich-ot-lyubov-foto-na-cveti/49347 Goreshto.net
Годжи скъсал Грахич от... любов /Фото на Цвети/

Годжи ощастливил сериозно Цветелина Грахич в Америка

Георги Милчев - Годжи и Цветелина Грахич прекараха страхотно на своето американско турне и не е тайна вече за никого, че двамата имат романтични отношения. Тези отношения обаче са свързани предимно с плътски наслади. За това говорят свалените килограми от Цвети. Певицата се върна вталена в България, забеляза Goreshto.net.

Цветелина Грахич винаги е била пухкавичка, поне откакто се появи в медийното пространство. Сега обаче видимо е по-слаба. Краката й вече са изящни, а фигурата й е наистина доста привлекателна. Всичко това Цвети дължи на Годжи, който в САЩ и Канада я скъсал от физически удоволствия, вещаят слуховете.

[caption id="attachment_4416" align="alignright" width="279"]Годжи и Грахич разтърсиха Северна Америка Годжи и Грахич разтърсиха Северна Америка[/caption]

Между Грахич и Годжи няма любов, а по-скоро забавление и химия, споделят запознати. Възрастовата разлика между двамата е огромна, затова дълго време мнозина просто не вярваха, че приятелството им е нещо повече. Едва след заминаването на двамата на американско турне и видимото им усамотяване там вече официално се разбра за тяхните съвместни удоволствия.

Годжи също е свалил някое друго килце, но при Цветелина Грахич е по-видно. Бавно, но славно певицата се превръща в много привлекателна жена, което при участието й в "Гласа на България" беше немислимо.

[caption id="attachment_4417" align="alignleft" width="225"]Ето колко изящна е Цветелина Грахич след Америка Ето колко изящна е Цветелина Грахич след Америка[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.