Голяма драма с Ева Лонгория: Лекарите й казаха нещо ужасно, красивата актриса е съсипана!

https://goreshto.net/novini/golyama-drama-s-eva-longoriya-lekarite-y-kazaha-neshto-uzhasno-krasivata-aktrisa-e-sasipana/50070 Goreshto.net
Голяма драма с Ева Лонгория: Лекарите й казаха нещо ужасно, красивата актриса е съсипана!

Ева Лонгория се чувства ужасно след разкритието на лекарите!

Актрисата Ева Лонгория, която се прочу по цял свят като отчаяната съпруга Габи, изживява драмата на живота си. Тя получи една от най-жестоките вести, които могат да се получат в болница. Оказва се, че Ева е ялова. Тя няма да може да има никога деца, а това е голям удар по нея. Вече е на 42 г. и се надяваше да сформира свое истинско семейство. Актрисата е омъжена от една година насам. Съпругът й е медиен магнат, който притежава милиони. Хосе Бастос обаче вече има деца от предния си брак и не държал много да създава нов живот, още повече че вече е на 48 г. Жена му била тази, която настояла. Преди 3 години, когато Ева Лонгория още само се срещаше с Бастос, твърдеше, че не изгаря от желание да стане майка. Дори тогава каза, че за нея не е проблем да остане без деца. След сватбата обаче актрисата си променила изцяло мнението. Изведнъж пожелала да създаде свое поколение, но опитите завършили с неуспех. Затова Ева и Бастос посетили специалист, който им казал най-страшното. Актрисата била изкарала някаква инфекция преди няколко години и оттам станала ялова. Това съсипало отчаяната съпруга. Тя се проклинала, че не е пожелала деца по-рано през живота си, а чак сега. Това е трети брак за звездата от "Отчаяни съпруги". В предишните два тя не си и помисляше за деца, като се счита, че точно това е отблъснало мъжете й. Днес обаче Ева Лонгория е вече на над 40 г. и най-после иска да има своя рожба. Уви, сега пък съдбата я провали. Актрисата не искала и да чува за осиновяване. Тя била на мнение, че ако ще става майка, трябва да е както трябва. Красавицата в момента се намира в депресия. Отложила е всичките си публични прояви и е отказала всички предложения за работа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.