Голямата болка на чаровната Петя Дикова!

https://goreshto.net/novini/golyamata-bolka-na-charovnata-petya-dikova/49406 Goreshto.net
Голямата болка на чаровната Петя Дикова!

Петя Дикова се измъчва страшно много заради случилото се!

Голяма болка измъчва чаровната водеща Петя Дикова, щерка на журналистическия ас Сашо Диков. И причината за страданието й е самият й баща, който не се интересува от сълзите на дъщеря си, научи Goreshto.net.

Оказа се, че Петя Дикова от известно време насам е на нож със Сашо Диков, защото той категорично отказва да приеме любовта й към мъж от арабски произход. Както HotArena.net писа по-рано, Петя Дикова се влюби до безпаметност в бизнесмен от Египет, който живее в София, и двамата са безумно щастливи. Това, което помрачава щастието й и я кара да плаче обаче, е реакцията на Сашо Диков.

[caption id="attachment_4893" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Петя Дикова страда заради ината на Сашо Диков[/caption]

"Петя Дикова е невероятно естествено и сладко момиче, което славата така и не успя да главозамае. Тя е прословута с това, че безумно обича и почита родителите си Аня Пенчева и Сашо Диков, а Сашо за нея винаги е бил като Бог. Точно затова тя страшно страда от лошото му отношение към приятеля й. Диков постоянно й повтаря, че трябва да се раздели с него и че никога няма да одобри връзката им, а това я съсипва", разкриват колеги на Петя Дикова от телевизия Би Ти Ви.

Ежедневно Петя Дикова се разкъсвала между чувствата си към арабина и уважението и обичта си към Сашо Диков, което я изнервяло до краен предел.

"А връзката й с бизнесмена наистина е сериозна. Той дори и подари скъпия джип, с който Пипи шашна колегите в телевизията, а не баща й, както говореха по-рано. Дано старецът й да се кротне накрая и да приеме любовта й към момчето, защото иначе ще побърка не само себе си, но и детето си", коментират колеги на Петя Дикова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.