Голямата драма на Тото от "СкандаУ" излезе наяве! Рапърът разкри ужаса, през който е минал

https://goreshto.net/novini/golyamata-drama-na-toto-ot-skandau-izleze-nayave-raparat-razkri-uzhasa-prez-koyto-e-minal/50059 Goreshto.net
Голямата драма на Тото от "СкандаУ" излезе наяве! Рапърът разкри ужаса, през който е минал

Тото от "СкандаУ" е имал просто ужасно детство!

Йонислав Йотов, когото всички познаваме просто като Тото от "СкандаУ", е минал през истински ад, за да достигне до къщата на "ВИП Брадър". Рапърът е имал кошмарни първи години от живота си. Той е роден във Враца преди 26 години. Точно тогава в града е имало страшна мизерия. Семейството му живеело под наем, който бил 80 лв. Това за онова време било изключително голяма сума за наем. Става въпрос за началните години на демокрацията. Тогава много хора са се оправяли както могат и родителите на Тото от "СкандаУ" не са направили изключение. В града е имало страшен глад. По магазините е нямало достатъчно хранителни продукти. Всичко това е било следствие от започналия преход. За капак в завода там е започнал да изтича амоняк и въздухът е станал много опасен. Хората често са били евакуирани от работното място или от учебното си заведение. "Не знаете какво е да ти сложат противогазова маска и да те пратят вкъщи, където те чака глад. Да гледаш на отиване на училище умрели птици по пътя... Бяха много тежки години." - спомня си Тото от "СкандаУ". За да избегнат последствията от всичко това, родителите на рапъра се местят в София, където нещата се нормализират. Намират си по-високоплатена работа мизерията остава в миналото. Тото е още в началното си образование, когато се мести в столицата. Малко след това се запознава с Лъчо, който е неговият партньор в "СкандаУ". Двамата стават неразделни приятели. Правят всичко заедно и затова стават заедно футболисти, но успяват да се уредят в различни отбори. Футболната кариера и на двамата се оказва твърде кратка. Специално Тото има данни да стане добър футболист, но една контузия спира развитието му и той се отказва. След това двамата с Лъчо се чудят как да продължат живота си и стават рапъри. Днес се радват на доста фенове и приходи, за каквито Тото само е мечтал като малък.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.