Горещо: Фолк дива без задръжки /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/goreshto-folk-diva-bez-zadrazhki-video/49184 Goreshto.net
Горещо: Фолк дива без задръжки /ВИДЕО/

Дебора призна, че е доста разкрепостена в последния си видеоклип

Фолк дивата Дебора Иванова направи доста горещо изявление във Фейсбук, видя Goreshto.net. Тя сподели на почитателите си, че в последния си видеоклип се е снимала без бельо. Той е към песента "Да покажем на мъжете" и в него Дебора си партнира с друга чалга фурия - Ивена. Двете хубавици на "Ара мюзик" показват, че нямат задръжки, а слуховете твърдят, че певиците не  се различават особено в живота от това, което показват във видеото. Освен това те са и доста добри приятелки, което ги кара да чувстват песента още по-близка.

[caption id="attachment_3038" align="aligncenter" width="300"]Ivanova Дебора Иванова не носи бельо в клиповете си[/caption]

Дебора непрестанно ползва Фейсбук, а въпросната песен е рекламирана от нея сигурно десетки пъти. Последното изявление за бельото обаче пробуди сериозен интерес у мъжете. Разбира се, никога не минава без вечно критикуващи, но Дебора Иванова е доста голяма хубавица. Убедете се сами!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.