Горещо: Тя е от "Пайнер", но превзе Дубай не с песни, а с тяло (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/goreshto-tya-e-ot-payner-no-prevze-dubay-ne-s-pesni-a-s-tyalo-unikalni-snimki/49641 Goreshto.net
Горещо: Тя е от "Пайнер", но превзе Дубай не с песни, а с тяло (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

"Пайнер" превзе Дубай чрез красотата на Милица!

България отново показа своето чудо, а именно женската красота. У нас има невероятни дами и това го доказа и певицата на "Пайнер" Милица. Тя прекара няколко месеца в Дубай, където показа на местните мъже коя точно е българската жена.

Милица е предизвикала нечуван екстаз зад граница, научи Goreshto.net. Събличайки се по бански, всички присъстващи мъже са загубили ума и дума заради красотата на певицата на "Пайнер".

[caption id="attachment_6626" align="aligncenter" width="300"]Уау... Какво тяло от Милица само! Уау... Какво тяло от Милица само![/caption]

Не може да се каже, че кариерата на Милица в "Пайнер" се развива особено успешно, но с тази визия тя едва ли ще има проблеми в което и да е поприще на шоубизнеса.

[caption id="attachment_6629" align="aligncenter" width="225"]Тя е от Тя е от "Пайнер", но превзе Дубай не с песни, а с тяло![/caption] [caption id="attachment_6632" align="aligncenter" width="300"]Милица се забавлява на яхта в Дубай Милица се забавлява на яхта в Дубай[/caption] [caption id="attachment_6634" align="aligncenter" width="225"]Българската прелест, която покори Дубай Българската прелест, която покори Дубай[/caption] [caption id="attachment_6636" align="aligncenter" width="300"] "Пайнер" има защо да се гордее![/caption] [caption id="attachment_6637" align="aligncenter" width="300"]Мечтата на всеки мъж е да се докосне до Милица Мечтата на всеки мъж е да се докосне до Милица[/caption] [caption id="attachment_6638" align="aligncenter" width="225"]Красавицата на Красавицата на "Пайнер" в по-близък план[/caption] [caption id="attachment_6640" align="aligncenter" width="225"]Дубай е на колене пред тази българска прелест Дубай е на колене пред тази българска прелест[/caption] А сега нека си припомним най-големия хит в кариерата на Милица, който излезе през 2005 година!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.