Горещо: Вижте най-красивата студентка на България (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/goreshto-vizhte-nay-krasivata-studentka-na-balgariya-unikalni-snimki/49653 Goreshto.net
Горещо: Вижте най-красивата студентка на България  (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Лилия Милева има всички основания да бъде номер едно сред студентската общност на България!

Уникалната красота на българката е това, което всяка година кара най-различни чужденци, посетили страната ни, да се възхищават. Лилия Милева е студентката, която спокойно може да се нарече номер едно по красота в цяла България към този момент. Действително всеки ден се виждат по улиците уникални студентки, но засега по-красива от Лили едва ли сте виждали. Затова Goreshto.net реши да ви запознае с красотата на това момиче.

[caption id="attachment_6749" align="aligncenter" width="294"]Лилия Милева е най-красивата студентка на България Лилия Милева е най-красивата студентка на България[/caption]

Разбира се, красотата без образование е преходна. Затова Лилия Милева се е заела сериозно с професионалното си развитие. Тя учи в пловдивската Акедимия на изкуствата с профил "класически балет". Именно от Пловдив е родом и там работи още като фотомодел.

[caption id="attachment_6752" align="aligncenter" width="213"]Уникалното тяло на Лили, изложено на плажа Уникалното тяло на Лили, изложено на плажа[/caption]

Въпреки че изглежда като завършена жена, Лили е на една все още крехка възраст от 20 години. България познава много красавици, но тази студентка слага в малкия си джоб дори доказани хубавици от българския шоубизнес.

[caption id="attachment_6753" align="aligncenter" width="300"]България притежава уникални студентки България притежава уникални студентки[/caption]

С подобна визия можем да очакваме в най-скоро време Лили Милева да се превърне в една от големите звезди на българското изкуство.

[caption id="attachment_6754" align="aligncenter" width="225"]Съвършената българка! Съвършената българка![/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.