Господин Андреев вече е влюбен в една от участничките

https://goreshto.net/novini/gospodin-andreev-veche-e-vlyuben-v-edna-ot-uchastnichkite/49187 Goreshto.net
Господин Андреев вече е влюбен в една от участничките

Избраницата в "'Шоуто на Слави" започва да изглежда ясна

Трудният избор на Слави и Ку-ку бенд може да бъде улеснен от г-н Андреев. Момчето вече е влюбено в едно от момиченцата в конкурса. Това е чаровната сладурана Крисия Тодорова. Senzacia.net твърди, че Андреев харесвал много Криси и иска именно нея за своя партньорка. Той бил впечатлен не просто от гласа на разградчанката, както всички останали, а от външния й вид. Малкият господин бил запленен от красотата и чара на Крисия. Освен това той обожавал сценичното поведение на сладката Криси, в това число и роклите и прическите.

[caption id="attachment_3058" align="alignright" width="300"]Krisia-Andreev Господин Андреев иска Крисия[/caption]

Евентуалното влюбване на господин Андреев в Крисия Тодорова е пореден удар по почитателите на Гергана Тодорова и Симона Иванова, смята Goreshto.net. Тези три момичета останаха в конкурса, но Крисия се ползва с най-голямата популярност както в медийното пространство, така и сред зрителите. Не е тайна, че Слави Трифонов се възхищава на малкото дете още от самото му явяване на кастинга, когато смая журито с Listen.

Мнението на господин Андреев по принцип не важи в избора на неговата партньорка. Официално Ку-ку бенд трябва да вземе голямото решение. Ясно е обаче, че Слави пак няма да остави да мине без него, а водещият също обожава Крисия, наричайки я непрестанно "принцеса".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.