Графа смаза жена си! С Михаела Филева й причиниха най-ужасното нещо

https://goreshto.net/novini/grafa-smaza-zhena-si-s-mihaela-fileva-y-prichiniha-nay-uzhasnoto-neshto-2/50069 Goreshto.net
Графа смаза жена си! С Михаела Филева й причиниха най-ужасното нещо

Михаела Филева и Графа са опасно близки, за ужас на Мария!

Владимир Ампов - Графа кръшка на съпругата си с Михаела Филева. Този слух витае в светските среди от години. Откакто Влади взе Мишето в своята продуцентска музикална компания и я направи това, което е днес, непрестанно се говори, че двамата са интимни или поне са били. Засега доказателство няма, но подозренията в последно време още повече се засилиха. Графа и Михаела Филева са били забелязани на няколко пъти да пият кафе заедно, като са се държали прекалено интимно. Той я галил по бузата и й оправял косата, а тя го държала за ръката. Певицата в момента официално е сама, след като се раздели с Павел Николов преди няколко месеца. Рапърът се скъса да й изневерява и накрая тя го заряза. Графа пък е щастливо женен от години, има и две деца от жена си Мария. Той винаги е твърдял, че тя е неговото пълно щастие, но на всеки мъж ангелите са слаби и това е ясно. Припомняме, че Михаела стана звезда благодарение именно на Владимир Ампов. Когато приключи участието й в "Х Фактор", той я забеляза и я покани в компанията си. Мишето имаше голям шанс, защото точно когато тя участва в музикалното шоу, продуцент беше точно Графа. Затова той успя да види отблизо потенциала в нея. Говори се, че съпругата му много е ревнувала именно от младата Филева в началото, но когато тя тръгнала с Павел, нещата се поуспокоили. Сега обаче тя пак е сама и може би това е нов повод за притеснение у Мария. Жената на Графа по принцип се слави като доста ревнива. Преди няколко месеца на нея не й се нравеше, че той работи с Камелия и Поли Генова в "Гласът на България". Твърди се, че тогава често му правела проверки. С или без проверки, ако някой иска да изневери, ще го стори. Дали обаче Графа е поискал или всичко пак е слух?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.