Грандиозно унижение след свалянето на "Комбина": Лора Крумова се уреди, но ето какво ще стане с Галя Щърбева!

https://goreshto.net/novini/grandiozno-unizhenie-sled-svalyaneto-na-kombina-lora-krumova-se-uredi-no-eto-kakvo-shte-stane-s-galya-shtarbeva/49986 Goreshto.net
Грандиозно унижение след свалянето на "Комбина": Лора Крумова се уреди, но ето какво ще стане с Галя Щърбева!

Галя Щърбева ще трябва да преглътне голяма горчивина, нанесена й от Нова телевизия!

Не е приятно за никого да бъде унизен и затова е логично в момента Галя Щърбева да се чувства обидена на своя работодател Нова ТВ. Журналистката не само трябваше да изтърпи спирането на предаването й "Комбина", но и трябваше да преглътне унижението от това да бъде понижена. Да, Галина от съпродуцент на собствено предаване се превръща в обикновен репортер. Тя ще прави репортажи за "Събуди се" в събота и неделя, което е определено крачка надолу в журналистическата й кариера. Ударът за Галя Щърбева става още по-голям и от факта, че нейната партньорка в "Комбина" получава далеч по-престижна и добре заплатена работа в Нова ТВ. Лора Крумова ще бъде водеща на "Събуди се" в неделните му издания. Това показва ясно, че от телевизията считат Лора за по-добра водеща от Галя, щом са избрали първата за неделното предаване. Удар, който втората едва ли може да понесе лесно. На всичкото отгоре като обикновен репортер Щърбева ще получава много по-ниско възнаграждение от това, което прибираше от "Комбина". Там тя и Лора сами си разпределяха бюджета на предаването и логично оставяха задоволителни суми за себе си. Сега нещата са съвсем различни, за техен ужас. "Комбина" бе свалено от ефира само дни преди старта на новия си сезон. Новината изненада не само зрителите, но и самия екип на предаването. Като причина се счита не ниският рейтинг, а желанието на новия директор през неделния следобед да вървят в ефира повече развлекателни предавания. Затова в този отрязък от време ще се предава забавното "Сделка или не", което се завръща начело с Румен Луканов. Галя Щърбева дотук е прекарала почти цялата си кариера в Нова телевизия. Преди да създаде собствено предаване, тя беше дълги години част от новинарския екип на медията. Там четеше новините вечер, но идването на Ани Салич я остави на заден план.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.