Грозно: Ласкин бълва срещу Васил Михайлов, обидил Алекс! (ето какво е казал Петко Войвода за Сърчаджиева)

https://goreshto.net/novini/grozno-laskin-balva-sreshtu-vasil-mihaylov-obidil-aleks-eto-kakvo-e-kazal-petko-voyvoda-za-sarchadzhieva/50123 Goreshto.net
Грозно: Ласкин бълва срещу Васил Михайлов, обидил Алекс! (ето какво е казал Петко Войвода за Сърчаджиева)

Иван Ласкин не може да понася големия Васил Михайлов, заради половинката си!

Нова война в театралната гилдия раздели актьорите на групи. Някои застават зад Иван Ласкин, но болшинството е на страната на големия Васил Михайлов. Оказа се, че от известно време насам двамата са във война. Започната от устатия Ласкин, заради обида, която Васил Михайлов нанесъл на жена му Алекс Сърчаджиева. Обичаният от всички Петко Войвода просто се осмелил да изкаже мнението си за актьорските заложби на Александра. "Сашка за мен не е никаква актриса. Добре, че беше Пепа Николова, че иначе от нея нищо нямаше да стане. Никой нямаше да я вземе на работа просто, защото няма нужните качества", заявил Васил Михайлов, разкриха негови колеги пред вестник "Уикенд". Разбрал за думите му, Иван Ласкин изригнал до небесата и избълвал какви ли не обиди и квалификации срещу Петко Войвода. Стигнало се дотам, че директно му заявил, че е стар. И е крайно време да пусне кокала, да слезе от сцената и да направи място за млади и по-кадърни хора. Припомняме, че дълго време Ласкин и Васил Михайлов бяха колеги в театъра на Българската армия. Впоследствие Васко да Гама от село Рупча беше уволнен, заради системното си пиянство и неспазване на елементарни правила на работа. Малко след него доброволно напусна и любимата му Алекс Сърчаджиева. Като се говори, че решението й било подтикнато от отношението на доайена Васил Михайлов, пише "Уикенд". "Алекс да си стои в шоуто Биг Брадър, защото там й е мястото. Нека да се лигави и да става за смях за пари. Повече й приляга от сериозната актьорска игра", махнал с ръка Петко Войвода. Към момента Алекс поне работи, докато Иван Ласкин отдавна не сме го мяркали на сцена, а из гилдията шушукат, че отдавна лежи на гърба на жена си. В случая обаче, кой крив, кой прав, си решете самите вие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.