Грубо: Мария нахрани Гущеров в брутална изповед! (лицемерието свърши - виж грозната истина)

https://goreshto.net/novini/grubo-mariya-nahrani-gushterov-v-brutalna-izpoved-licemerieto-svarshi-vizh-groznata-istina/49947 Goreshto.net
Грубо: Мария нахрани Гущеров в брутална изповед! (лицемерието свърши - виж грозната истина)

Мария забрави любезностите и фалшивите усмивки след развода с Християн Гущеров!

Близо половин година след раздялата им, Мария и Християн Гущеров не искат и да чуват един за друг. И ако досега не бяхме сигурни в това, то днес е ясно като бял ден. Още повече след откровението, което певицата направи за брака си с милионера. Мария сякаш напълно забрави как съобщи за развода си пред медиите преди месеци. И как с усмивка твърдеше, че с Хриси са останали приятели, в чудесни отношения и много близки. Скъсваше се да му пожелава щастие и любов, а сега... Месеци по-късно пайнерката реши да се оплаче от екс половинката си като призна, че бракът с Гущеров е бил затвор за нея. Тя буквално нямала правото да излиза сама, да се среща с приятелки, да купонясва. Това било табу в дома им, пише Пик. "Нормалните хора го правят. Излизат с приятели, имат си своето лично време, което не споделят с половинката. И това е добре, защото после имат какво да си кажат и какво да си разкажат. Докато аз бях с Християн обаче, не можех да правя нищо подобно. Накрая вече се чувствах задушена, сякаш не можех да си поема въздух. Това убива всичко", разбъбри се Мария. Миньончето е убедено, че повече няма да допусне такава грешка в живота си и винаги ще има своето лично пространство и време. Нямало повече да се лишава и да прекъсва връзката си с целия свят заради един мъж, дори да го обича. В интернет обаче заваляха доста противоречиви коментари от фенове на Мария, които не пропуснаха да я осъдят за думите й. "Сега, когато й спря кранчето, Християн стана лошият и надзирателят. Че ако беше такъв изобщо, щеше ли да й позволи да си вее баджаците по нощите и да се кълчоти на пияници в клубовете?! Айде да се усети малко какви ги дрънка, защото и идиот няма да й повярва", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.