Хилда Казасян: Ако ще отслабвате, купете си пчелен прашец! Ефектът му не може да се сравни с нищо друго (ето как го ползва)

https://goreshto.net/novini/hilda-kazasyan-ako-shte-otslabvate-kupete-si-pchelen-prashec-efektat-mu-ne-mozhe-da-se-sravni-s-nishto-drugo-eto-kak-go-polzva/50150 Goreshto.net
Хилда Казасян: Ако ще отслабвате, купете си пчелен прашец! Ефектът му не може да се сравни с нищо друго (ето как го ползва)

Хилда Казасян е изпробвала много диети и методи за отслабване, но пчелният прашец е номер едно!

Прекрасната и вечно усмихната Хилда Казасян се радва на непроменлива красота и свежест през годините. Това, което от време на време я безпокои, както и повечето дами, е склонността към качване на килограми. И битките за отслабване. Малко са щастливките, чиито ген не е предразположен към напълняване. А Хилда отдавна е признала, че не е една от тях. Въпреки това обаче през последните години тя се радва на завидна фигура и младежки вид. Като това се дължи на правилно хранене и в никакъв случай глад. От всичко, което е опитала за отслабване и е останала доволна обаче, първото място държи чудото, наречено пчелен прашец. За безкрайните му ползи за здравето като цяло, няма нужда да говорим. Те са ясни и на малко дете. Искаме ли здраве, то пчелният прашец, пчелното млечице и медът трябва да станат неизменна част от дома ни.

В случая обаче Хилда Казасян разкрива уникалните ползи на прашеца в битката за отслабване. Които са несравними с всичко друго, благодарение на веществата, съдържащи се в него.

Това, което певицата прави и препоръчва на всички (половината от приятелите и близките й вече са го пробвали), е великата смес от пчелен прашец и нискомаслено кисело мляко. От вечерта си поставяме в една чаша с кисело мляко - около 5-6 лъжици от него, една чаена лъжичка с пчелен прашец. Разбърква се добре, захлупва се и се оставя в хладилника, където трябва да престои около 10-12 часа. На сутринта тази смес се изяжда като това е единствената ни закуска. Друго не се консумира до обед. Същата сутрин обаче си правим нова порция от кисело мляко и прашец, която трябва да престои до вечерта и тогава да бъде изядена. Задължително преди вечеря, около половин час или малко повече. И така сместа се прави всяка вечер и всяка сутрин - предназначена за закуска и преди вечеря. Освен за отслабване, пчелният прашец в тази рецепта спомага за успешна борба с целулита. Тя предпазва от появата на нов и премахва вече появилия се целулит. Пчелен прашец може да се набави и от аптеките като трябва да се следят указанията на всеки производител. Но особено удачно е и да бъде закупен от пчеларите, които правят своите изложения из различни градове на страната всяка година. Това отслабване продължава един месец като след този период свалените килограми са повече от 7-8. По време на употребата му обаче не бива да се консумират колбаси, пържени храни, консервирани продукти, месо със сланина и бяла захар. Алкохол може да се пие по малко, но най-много два пъти в седмицата по 50-100 грама. Освен за рязко подобрение на фигурата и отслабване, пчелният прашец ще усили тройно защитата на имунната ни система.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.