Хитряги! Вижте кой всъщност избра Крисия за номер едно!

https://goreshto.net/novini/hitryagi-vizhte-koy-vsashtnost-izbra-krisiya-za-nomer-edno/49223 Goreshto.net
Хитряги! Вижте кой всъщност избра Крисия за номер едно!

"Шоуто на Слави" се изхитри, изборът за номер едно не бе на Ку-ку бенд

Снощи Крисия Тодорова триумфира в конкурса на "Шоуто на Слави" и вече е сценична партньорка на малчугана г-н Андреев. Изборът на финала бе уж на Ку-ку бенд, но те не успяха да скрият истината. Дори Слави Трифонов не стои зад избора на Крисия за номер едно.

Разградската принцеса стана победителка заради българския зрител. Той избра да гледа Крисия Тодорова в "Шоуто на Слави". Въпреки че в този конкурс нямаше експлоатация на хората с гласуване чрез смс, популярността на Крисия стана видна за всички и на практика принуди екипът на предаването да избере сладураната. Все пак прави чест на Слави Трифонов, че не използва децата за печелене на пари чрез гласуване на зрителите. Със сигурност щеше да спечели много, но той реши да действа по друг начин.

[caption id="attachment_3389" align="alignright" width="300"]Kriska-Todorova Крисия Тодорова стана номер едно след избор на зрителите[/caption]

Крисия Тодорова стана безплатният избор на уважаемия зрител. Разбира се, "Шоуто на Слави" много добре осъзнава високия рейтинг, който му носи Криси и именно затова нямаше как да лиши хората от присъствието на това дете в шоуто.

Слави Трифонов отлично си даваше сметка, че при евентуална загуба на момичето, хиляди зрители щяха изобщо повече да не включат на Би Ти Ви в 22:30 часа. Официалните почитатели на Крисия Тодорова към момента надвишават 130 хил., забеляза Goreshto.net. Това е бройката им във Фейсбук страницата на детето. Феновете обаче със сигурност са повече, защото Крисия омая и много възрастни, които не използват социалната мрежа.

Така "Щоуто на Слави" показа чест и даде на хората това, което желаеха. Симона Иванова и Гергана Тодорова също бяха на високо ниво през целия конкурс, но многобройните почитатели на Крисия я направиха номер едно.

Последната песен, която Крисия изпълни в този конкурс, е "Една българска роза". Предлагаме ви видео, с което да се насладите още веднъж на детето-чудо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.