Христина Русева: Мъжът ми ме прецака в "Къртицата"

https://goreshto.net/novini/hristina-ruseva-mazhat-mi-me-precaka-v-karticata/49393 Goreshto.net
Христина Русева: Мъжът ми ме прецака в "Къртицата"

Христина Русева хвърли вината за отпадането си от "Къртицата 2" върху собствения си съпруг

Красавицата Христина Русева сензационно обяви, че е щяла да спечели "Къртицата: Разтърсване", ако не била влязла с мъжа си Емил Русев, научи Goreshto.net. Хубавицата отпадна в края на март от Бориса Тютюнджиева, но днес обяви, че е станала жертва на обстоятелствата, получили се от факта, че съпругът й беше Къртицата.

"Поверената роля на Емил ме обрече на отпадане, защото се получи така, че трябваше да го прикривам и съответно нямаше как да не отпадна, за да може Къртицата да пробива напред. Ако него го нямаше, аз съм убедена не само, че шях да стигна до финала, но и че щях да спечеля този риалити формат." - заяви Христина Русева в ефира на "Дневниците на Къртицата".

[caption id="attachment_4784" align="aligncenter" width="300"]Христина Русева не спечелила Христина Русева не спечелила "Къртицата" заради Емил Русев[/caption]

Емил Русев твърди, че не е казал и дума на красивата си жена по време на съвместното им пребиваване в Базата. Напротив, той се е опитвал всячески да я заблуди, че не е Къртицата. След разкриването му на 26 април обаче, Христина Русева обяви пред цяла България, че е знаела много добре за главната роля на своя мъж и се е опитвала да му пази гърба. Това обаче е коствало нейното място в шоуто.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.