Христо Деянов за ЛиЛана: Пускат убийци на свобода, а тя е изкупителна жертва!

https://goreshto.net/novini/hristo-deyanov-za-lilana-puskat-ubiyci-na-svoboda-a-tya-e-izkupitelna-zhertva/51651 Goreshto.net
Христо Деянов за ЛиЛана: Пускат убийци на свобода, а тя е изкупителна жертва!

Христо Деянов място не може да си намери заради ареста на ЛиЛана!

Бащата на ЛиЛана - Христо Деянов не е на себе си от гняв и мъка, след като щерка му беше оставена в ареста. Ето как изригна той за пореден път преди часове: "Публикувано във Факти.бг: Домашен арест за мъжа, обвинен за убийството на 16-годишното момче в София.

Cъcтaв нa Aпeлaтивния cъд в Coфия ocтaви пoд дoмaшeн aрecт 28-гoдишния A. Г., oбвинeн зa убийcтвo пo нeпрeдпaзливocт нa 16-гoдишнoтo мoмчe oт cтoличния квaртaл „Димитър Милeнкoв”... Дрогираният шофьор от Самоков, който прегази умишлено два пъти една жена, също е пуснат под домашен арест!

Ето моят коментар:

Това не е първият случай, когато съдът пуска обвинени за тежки криминални престъпления под домашен арест или под някаква смешна парична гаранция, включително и хора, извършили убийства. В същото време моята дъщеря е вече близо 2 месеца в ареста, защото явно според Апелативния специализиран наказателен съд тя е страшилището на България, със своите 48 кг., а може би и за целият свят?! Тя е обвинена за участие в ОПГ /организирана престъпна група/. Леле колко страшно звучи! Човек ще си каже, ама щом са в ОПГ, те са супер бандити и престъпници, погубили човешки животи чрез убийства, наркотици, отвличания и т.н… Нищо подобно, в ОПГ – то на Лили влизат трима млади хора, образовани в елитни университети в Англия, носители на най-високи престижни награди за иновативни технологии, имали честта да бъдат на корицата на супер списанието „Forbes” като най-талантливи млади хора и мозъци в България. С високи отличия в IT технологиите и в изкуството, наградени и признати на най-високо национално и световно ниво! Това ли са престъпниците, опасни за нацията?... Ами тогава, къде са убийците, грабителите на милиардите, заради които над 1 милион 500 хиляди пенсионери изнемогват ежемесечно и заради които животът на българите е най-беден и тежък в Европа, включително по-лош и от страните, които още не са членове на Европейския съюз. Къде са виновниците за колосалните кражби на националното имущество и богатство? Къде са тежките мафиоти, които почерниха живота на хиляди семейства, наркобароните, криминалните приватизатори на прехода, прегрешилите бивши и настоящи политици и депутати…и т.н. и т.н.? Питам главния прокурор и Апелативния специализиран наказателен съд – Лиляна ли ви е най-големият проблем, че я държите в ареста, без присъда вече 2 месеца? За целия български народ е ясно, че я държите в затвора като изкупителна жертва, заради войната, която водите с някои хора, които в някакъв момент от нейния живот тя е познавала! Не знаех, че заради познанство с някой, в България се влиза в затвора! Знам, че сега не можете да я пуснете, защото преди няколко дни мина мярката и в съдебна зала, заради която я оставихте в ареста. Трябва да мине може би още 1 месец и тогава при следващото разглеждане на нейния случай помислете, споделете този казус във вашите семейства и сред приятелите ви и ще видите, че постъпвате изключително несправедливо! Такива умни и образовани хора като Лили и Мартин не трябва да са в затвора, те са необходими на нацията! Там си вкарвайте истинските бандити, убийци и престъпници! Послушайте ме и няма да сбъркате!

Ето един от коментарите във форума:

„Дoтaм гo дoкaрaхмe, убийцитe ги пуcкaт пoд дoмaшeн aрecт, a Лилянa Деянoвa c вcичкитe й 45 кг e ocoбeнo oпacнa учacтничкa в OПГ, пocтaвилa cи зa цeл дa cмути душeвния мир нa oялитe cи чинoвници в AПИ c oбaждaния и eceмecи. Нe e държaвa, a пoдигрaвкa някaквa. Бoжe, cлoжи нaй-ceтнe крaй нa вcички тeзи aбcурди! Явнo нямa ocтaнaли бългaри, гoтoви дa ce бoрят зa дocтoйнo cъщecтвувaнe и нoрмaлнa прaвoвa държaвa”, не е на себе си баща й Христо Деянов. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.