Христо Стоичков след голямата трагедия: Сломен съм, не ме занимавайте

https://goreshto.net/novini/hristo-stoichkov-sled-golyamata-tragediya-slomen-sam-ne-me-zanimavayte/49652 Goreshto.net
Христо Стоичков след голямата трагедия: Сломен съм, не ме занимавайте

Христо Стоичков не желае да говори след голямата трагедия с неговия баща

Жестоката участ на Стоичко Стоичков сломи сина му Христо Стоичков. Камата не иска да говори с абсолютно никого и е в депресия от гибелта на баща му. Както "Труд" съобщи, таткото на футболната ни легенда почина от рак на панкреаса преди часове. Носителят на "Златна топка `94" опита да го спаси с всичките финанси, с които разполага, осигурявайки му лечение в Истанбул, но вече е било много късно. Болката на Камата е твърде голяма и в момента той се чувства изключително зле.

[caption id="attachment_6744" align="alignright" width="300"]Христо Стоичков е сломен след трагедията с баща му Христо Стоичков е сломен след трагедията с баща му[/caption]

"Сломен съм, не мога да говоря, не ме занимавайте сега!" - е казал Христо Стоичков пред напиращи журналисти.

Бащата на легендарния футболист си отиде от този свят на 74-годишна възраст. Той остави да скърбят за него деца и внуци. Болестта се е развила с мощни темпове и когато е узнал за съществуването й, вече е било твърде, твърде късно.

Христо Стоичков прекъсна лятната си почивка, за да помогне на баща си. Както се знае, "осмицата" на България е коментатор в Мексико от година. Научавайки за жестоката диагноза на Стоичко, Камата веднага се прибрал в България. Това обаче не е помогнало осбено...

Goreshto.net изказва съболезнованията си към Христо Стоичков и всички близки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.