Хубавата Валя - такава, каквато не сме я виждали! (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/hubavata-valya-takava-kakvato-ne-sme-ya-vizhdali-galeriya-snimki-2/49359 Goreshto.net
Хубавата Валя - такава, каквато не сме я виждали! (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Звездичката Валя не може да угасне, убедени са хиляди българи!

Валентина Иванова - красивата медицинска сестра от Бургас, която изчезна безследно на 15 април вечерта. До момента от 25-годишното момиче няма и следа, но всички вярват и се надяват, че тя е жива - не само родителите и приятелят й Валентин Георгиев, но и цяла България.

[caption id="attachment_4499" align="alignright" width="300"]Валя Валя е жива и ще се върне, убедени са не само близките й, но и хиляди българи[/caption]

Рядко сме виждали такова единство у българите, които да се обединят и заедно да изпратят молитва към Небесата, само и само Валя да е жива и да се завърне у дома. Едни отдават това на безспорния чар, красота и младост на Валя, други на сензацията... Но това е без значение за семейството й, стига да я открият.

Тези дни от полицията за пореден път опитаха да прекратят журналистическите въпроси с тезата, че Валя се е самоубила, скачайки в морето. Прокрадваха се и слухове, че е оставила предсмъртно писмо, което обаче родителите й отрекоха категорично.

[caption id="attachment_4501" align="alignleft" width="300"]Валя Любовта между Валя и Валентин е истинска и вечна[/caption] [caption id="attachment_4502" align="alignright" width="300"]Валя - весела и винаги усмихната Валя - весела и винаги усмихната[/caption] [caption id="attachment_4503" align="alignleft" width="300"]Душата на компанията, заразяваща с усмивка Душата на компанията, заразяваща с усмивка[/caption]

За щастие, до момента тяло не е открито. И докато това не стане, никой от близките на Валя няма да повярва, че тя е мъртва. Затова приятелят й Валентин Георгиев неуморно публикува в страницата си във Фейсбук призив след призив, придружени със снимки на хубавата Валя и моли хората да се оглеждат навсякъде около себе си. Защото може да я зърнат някъде.

[caption id="attachment_4504" align="alignright" width="300"]Валя и Валентин - навсякъде заедно Валя и Валентин - навсякъде заедно[/caption] [caption id="attachment_4505" align="alignleft" width="300"]Какво повече може да се каже за Валя - просто слънчицето на Валентин Какво повече може да се каже за Валя - просто слънчицето на Валентин[/caption]

Хиляди българи вече заявиха личната си подкрепа към Валя, Валентин и всички, които я обичат, като са съпричастни с трагедията всеки ден и не пропускат да напишат на стената на Валентин по няколко изречения, но пълни с кураж и надежда.

[caption id="attachment_4506" align="alignright" width="200"]Всички се молят Валя да се върне невредима Всички се молят Валя да се върне невредима[/caption]

Защото всички тези хора са убедени, че докато вярата е жива, всичко е наред. И не е далече мигът, в който красивата Валя ще се върне в прегръдките на любимите си хора. И това е напълно възможно ако е отвлечена, както предполагат родителите й.

Те, приятелят й Валентин и още хиляди българи не могат и не искат да приемат твърденията на полицията. Защото Валентина не е поредната статистика, а звездичката в живота им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.