И новите водещи на "Господари на ефира" са...

https://goreshto.net/novini/i-novite-vodeshti-na-gospodari-na-efira-sa/49440 Goreshto.net
И новите водещи на "Господари на ефира" са...

"Господари на ефира" вече има нови водещи! Чувството за хумор в шоуто обаче отново изглежда гарантирано!

Новите водещи на "Господари на ефира" започват работа от понеделник. Тогава ще бъдат снимани първите три предавания с тях, които ще се излъчат последователно в следващите три вечери. Силвестър Силвестров и Милица Гладнишка ще забавляват феновете на шоуто от 9 юни. Това бе съобщено официално в сайта на Нова ТВ, а и в този на "Господари на ефира".

[caption id="attachment_5150" align="alignright" width="300"] "Господари на ефира" с нови водещи[/caption]

Така Румен Угрински и Мария Игнатова ще прекъснат работа в шоуто за неопределен период. Не може да се каже, че феновете са много доволни, защото във Фейсбук се забелязват по-скоро негативни коментари за смяната. Мария има страшно много почитатели и това е главната причина за недоволството, но тези смени са дългогодишна практика в "Господари на ефира". Те се правят с цел шоуто да не губи своя блясък. През годините са се изредили много водещи, а сега идва ред на двама изцяло нови.

Милица Гладнишка ще работи със Силвестър Силвестров за първи път и много се вълнува, научи Goreshto.net. Тя заяви, че ще дава цялата си енергия по време на работата в шоуто, защото то й е било любимо още преди да бъде поканена за водеща. Новостите в "Господари на ефира" обаче не спират. Началният телевизионен час на предаването също вече ще бъде друг от вторник, а именно 22:30.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.