Илиана Раева към българите: Изляхте ли си злобата, която ви трови?! Гади ми се! (Вижте как подпали)

https://goreshto.net/novini/iliana-raeva-kam-balgarite-izlyahte-li-si-zlobata-koyato-vi-trovi-gadi-mi-se-vizhte-kak-podpali/50422 Goreshto.net
Илиана Раева към българите: Изляхте ли си злобата, която ви трови?! Гади ми се! (Вижте как подпали)

Илиана Раева не закъсня да защити щерка си Славея Сиракова!

Вечното златно момиче Илиана Раева не закъсня да защити дъщеря си Славея Сиракова. Която вчера беше направена на бъз и коприва от хиляди българи заради поста, който публикува. И в който заяви, че й се повръща от майките на деца с увреждания.

Поне така бяха приети думите й от болшинството потребители в мрежата, а журналистката Соня Колтуклиева сравни Славея с нацистка. Родители на деца с увреждания се нахвърлиха върху щерката на Илиана Раева и Наско Сираков. А някои стигнаха дотам, че да й пожелаят самата тя да има болно дете, за да види какво е.

Часове по-късно, макар и от почивката си в Гърция, Илиана Раева така подпали фитила, че направо гръмна. Тя излезе в мрежата с дълъг и обстоятелствен пост, с който защити Славея като истинска тигрица. "Долу ръцете от дъщеря ми!", изригна Раева. И попита дали сме доволни, дали сме изхвърлили злобата и агресията, които ни тровят душичките. Дали сме изпратили всички възможни клетви и обиди към Славея и семейството им, чрез които да се почувстваме удовлетворени... Съпругата на Наско Сираков заяви категорично, че всичките й близки и особено Славея, от години помагат на хора в нужда. Голямата им щерка редовно посещавала домове за изоставени деца и деца с увреждания. При това не само в столицата, а в цялата страна. Истината била, че младата Сиракова не може да прости на родителите, които са изоставили децата си. И точно тях е визирала в поста си, от тях й се повръщало. Не от онези, които полагат ежедневни грижи и стоят плътно до чедата си. "Да, Славея може да не се е изказала правилно, да е останала неразбрана. Но това е, защото е изляла душата си на един дъх и е писала това, което чувства. Но такава малка и несъзнателна грешка не ви дава право да я съдите така жестоко, а още по-малко да я кълнете", смята Раева. Която може да приеме всичко, но не и тежките клетви към децата и семейството си. На хора, които не са просто случайни, а сред които има и родители на болни деца. "Хванали сте се за израза "гади ми се". Ами и на мен ми се гади от вашата жлъч и това, което изсипвате към дъщеря ми и нас. На всеки нормален човек ще му се догади от това. А и Славея се извини за грешката си, но никой не обърна внимание на това", отбеляза Илиана Раева. Ето целият й пост по-долу, може да го прочетете едно към едно, взет от профила й в мрежата.    

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.