Илиана Раева: Не мога да повярвам, че се случи

https://goreshto.net/novini/iliana-raeva-ne-moga-da-povyarvam-che-se-sluchi/49473 Goreshto.net
Илиана Раева: Не мога да повярвам, че се случи

Илиана Раева е на седмото небе, радостта й е огромна!

Цяла България е в екстаз от два дни насам, защото нашите грации в художествената гимнастика направиха нещо феноменално и се завърнаха у дома с европейска титла и два бронзови медала. Вчера на летището те бяха посрещнати от БНТ, за да споделят своите чувства след триумфа. Най-емоционална, както винаги, беше Илиана Раева, която оглавява БФХГ през последните две години.

[caption id="attachment_5392" align="alignright" width="300"]Илиана Раева още осъзнава какво се случи на Европейското, радостта на България е наистина голяма! Илиана Раева още осъзнава какво се случи на Европейското, радостта на България е наистина голяма![/caption]

"Не мога да повярвам, че се случи. Вярвах в нашите момичета, знаех, че са много способни, но чак такова представяне беше мечта за мен. Чувството да се сбъдне една твоя мечта е невероятно. Просто не мога да спя от радост. Все още изживяваме това, което се случи в Баку. Всички сме на върха на щастието." - заяви за БНТ развълнуваната Илиана Раева, която едва сдържаше сълзите си от радост и гордост с българските грации.

Goreshto.net се присъединява към щастието на Раева и всички в екипа на националния ни отбор. Подвигът им е наистина огромен, защото те заминаха за Азербайджан с мисълта за някакъв медал изобщо, а се завърнаха с цели три, при това един златен. Поклон, момичета!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.