Илиана Раева разкри своята молитва за здраве, която я е спасявала неведнъж! (виж тук)

https://goreshto.net/nachin-na-zhivot/iliana-raeva-razkri-svoyata-molitva-za-zdrave-koyato-ya-e-spasyavala-nevednazh-vizh-tuk/51177 Goreshto.net
Илиана Раева разкри своята молитва за здраве, която я е спасявала неведнъж! (виж тук)

Илиана Раева сподели силна молитва, която изрича винаги!

Златната Илиана Раева помага на българите в този труден за всички момент. Тя сподели публично своята съкровена молитва за здраве, която й е помагала винаги през годините. Ето каква е тя: "Приятели, бих искала да ви препоръчам една подходяща молитва за момента, в който се намираме. През годините съм преминала през много тежки моменти, включително и здравословни. И на мен, и на мои близки това е една от молитвите, които много е помагала. Когато изписаха майка ми от болница напълно неподвижна и и даваха максимум месец живот, наред с всички медикаменти, аз и четях мантри, молитви и и правех билки всеки ден за всяка от болестите й. Тя не само се възстанови напълно, но живя абсолютно пълноценен живот до смъртта си. Мога много да разказвам за вълшебната сила на молитвите, мантрите и билките, защото са част от живота ми. В този тежък момент за всички нас, препоръчвам една молитва, която е добре да четете на глас всяка сутрин, след като си отворите очите. МОЛИТВА ЗА ОПАСНО БОЛЕН Господи Исусе Христе, един Ти человеколюбче, Който си бърз в подаването на помощ заради молитвите на Света Богородица, скоро покажи Твоята помощ към страдащия твой раб или рабиня (казвате името). Избави го от болестта и тежкото страдание и го повдигни като лекар над лекарите във Всемира, за да съзнава и прославя непрестанно Името Ти пресвято. АМИН! Прибавете и Господнята молитва “ Отче наш”, както и Псалм 91 Изричайте ги на глас с дълбока любов и вяра към Създателя", посъветва Илиана Раева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.