Илиана Раева с наблюдения за столицата! (призова за стриктно спазване на мерките)

https://goreshto.net/novini/iliana-raeva-s-nablyudeniya-za-stolicata-prizova-za-striktno-spazvane-na-merkite/51182 Goreshto.net
Илиана Раева с наблюдения за столицата! (призова за стриктно спазване на мерките)

Илиана Раева призна, че не е излизала цяла седмица!

Златната Илиана Раева изпълнява стриктно мерките на Щаба по време на борбата с коронавируса. Тя излиза за първи път от седмица, при това солидно опакована. Ето какви са наблюденията й от вчера: "Вчера. Наложи се да излезем с дъщеря ми Виолета да купим някои неща. Не бях излизала повече от седмица. Какво видях в магазина и от прозореца на колата: Продавачката в магазина, в който пазарувахме беше без ръкавици, но за сметка на това беше с маска. Вътре влизаха хора с маски и ръкавици, както и без маски и ръкавици. Южният парк имаше много хора. Не както обикновено, но доста. И възрастни, и млади хора с децата си. Магазините бяха затворени. Тези, които работеха спазваха правилата да са на разстояние и чакаха. Улиците бяха сравнително празни. Сега всички имаме повече време да четем (аз най-вече тук, във ФБ), как се справяме с наложените правила. В момента сме на село и днес тук не видях никой в парка, или по улиците. Вчера обаче видях познат до черквата, завърнал се от Италия , който се кълнеше, че му е изтекла карантината. Та, начетох се, колко българите сме недисциплинирани, прости и какви ли не сравнение с другия свят. Е, не е вярно това! Изобщо не е вярно!!! Има и от посочените, но българите не сме прости и недисциплинирани. Пиша си с познати из Европа. Сравнение с тях, българите сме си много добре. Каквото искате да пишете, лично съм видяла преди години, сега имам основание да вярвам на познатите си из Европа, ами ние тук никак не сме прости и недисциплинирани! Напротив! Аз се радвам, че в този момент съм в България, семейството ми е тук и всичките ми близки хора също са тук!", сподели Илиана Раева. И призова всички граждани да изпълняват стриктно мерките и указанията на Щаба, ако искаме по-скоро да се прегърнем, живи и здрави.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.