Илиана Раева се тресе: Изригна страшно след обидата "вещица" от Цвети Стоянова! (скандалът ескалира)

https://goreshto.net/novini/iliana-raeva-se-trese-izrigna-strashno-sled-obidata-veshtica-ot-cveti-stoyanova-skandalat-eskalira/49805 Goreshto.net
Илиана Раева се тресе: Изригна страшно след обидата "вещица" от Цвети Стоянова! (скандалът ескалира)

Илиана Раева не иска да повярва на това, което Цвети Стоянова мисли за нея!

Освен радост и гордост, родната художествена гимнастика ни носи и чутовни скандали. В центъра на урагана, който връхлетя медиите, са Илиана Раева и Цвети Стоянова. Съпругата на Наско Сираков не е на себе си и не може да проумее какво се случва. Припомняме, че вчера в онлайн пространството избухна потресаващата новина, че златното момиче Цветелина Стоянова е нарекла Илиана Раева "вещица". Която е превърнала живота й в ад, от която се страхува и която, едва ли не, е една от причините да поиска да сложи край на живота си. "Ако знаехте и половината от това, което се случва, ясно щяхте да разберете защо съм проявила слабост и съм скочила от балкона", споделяла пред свои познати Цвети Стоянова. Тя още не може да се отърси от кошмара, който е преживяла през годините в спортната зала и продължава да нарича Илиана Раева "госпожата". Това обаче било само пред обществото. В тесен кръг тя се обръщала към нея с "вещицата", което е повече от показателно и скандално. Това разкриха източници пред вестник "Таблоид". А реакцията на Илиана Раева не закъсня. Известна с темпераментния си нрав и тоталната нетърпимост към лъжата и несправедливостта, съпругата на Наско Сираков не могла да се побере в кожата си.

След като научила за поредния цирк, предизвикан от бившата гимнастичка, Раева изригнала като цунами. Близки до обкръжението й разкриха, че тя буквално се тресяла и едва не получила хипертонична криза от гняв и възмущение.

"Как е възможно това момиче да говори и да се държи така?! С кое не й помогнахме, какво зло й сторихме, за да таи тези чувства в себе си. С това, че едва не умряхме с нея от шока или с това, че във всеки възможен момент бяхме до леглото й в болницата", потресена била Илиана Раева. Единствено разговорите с най-близките й хора помогнали да се успокои и да погледне по-философски на нещата. Очевидно е, че Цветелина Стоянова има проблем и то сериозен. Такъв, който я накара да посегне на себе си и такъв, който продължава да я кара да се държи не особено адекватно в мрежата или в медиите. "Отлично знам защо Цвети се отдръпна от момичетата, от нас и от ансамбъла. О, да, причина има. Но ще я запазя за себе си", с усмивка беше казала Раева в скорошно свое интервю. Колкото до официалното й становище по темата вчера, след като се успокои, тя написа в мрежата: "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват. Не мож ги стигна "лудите"!... Всеки сам да си тълкува дали става въпрос за обидата на Стоянова, или за нещо друго.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.