Илиана Раева: Замислете се защо ни се случи това?! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/iliana-raeva-zamislete-se-zashto-ni-se-sluchi-tova-oshte-razkritiya/51191 Goreshto.net
Илиана Раева: Замислете се защо ни се случи това?! (още разкрития)

Илиана Раева смята, че хората сме си заслужили последиците!

Златната Илиана Раева не се вайка от пандемията, избухнала в света, а се опитва да търси причината за нея. И не чрез конспирации, а като погледне в себе си. Ето до какви изводи стигна половинката на Наско Сираков:

"Когато ме сполети нещо много тежко, страшно, дори жестоко в живота, винаги, абсолютно винаги започвам да връщам лентата на действията и думите си, за да се опитам да открия причината за сполетялото ме.

То може да е лично мое, индивидуално, може да е за мен и още някой, може да е семейно, професионално, може да касае цялата страна и даже целия свят. Е, това, което ни сполетя сега касае целия свят. Мисля, че това е най-точният отговор: “Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше. Спряхме да уважаваме здравето си, затова се разболяхме достатъчно, за да осъзнаем кое е най-важното. Вече не оценявахме природата, затова се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем колко ценно всъщност е да бъдеш сред природата. Спряхме да работим върху семействата си, затова болестта ни заключи в домовете ни, за да се научим отново да функционираме като семейство. Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, за да ни напомня колко са уязвими. Спряхме да ценим здравните специалисти и фармацевти, за да разберем колко са незаменими... Спряхме да уважаваме учителите си и болестта затвори училищата ни, за да могат родители сами да опитат ролята на учители...

Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем навсякъде и с всеки, затова получихме тази болест- за да осъзнаем, че нищо не е даденост.

Алчността ни обърка - прекарвахме свободното си време в търговските центрова, затова болестта ни затвори, за да разберем, че не можем да си купим щастие. Обръщахме огромно внимание на външния си вид и се конкурирахме помежду си, затова тази болест закри лицата ни, за да разберем, че красотата е преходна. Мислехме си, че сме владетелите на тази земя, затова се разболяхме от тази болест - за да може нещо миниатюрно, което дори не можем да видим, да ни укроти, да ни даде урок и малко смирение.

Тази болест отнема много от нас, но също така ни дава възможност да научим толкова много и да разберем кое е най-важното в живота.

Имаме болест направо по мярка. Ние - човешкият род, вероятно наистина сме имали нужда от нея." Не трябва да има паника,а отговорност!!!", убедена е Илиана Раева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.