Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува, но и открива болестите! (още за него)

https://goreshto.net/novini/imeto-mu-se-nosi-ot-usta-na-usta-georgi-ot-selo-raduil-ne-samo-lekuva-no-i-otkriva-bolestite-oshte-za-nego/50363 Goreshto.net
Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува, но и открива болестите! (още за него)

Георги от село Радуил няма рекламен сайт или нещо подобно, името му се носи от уста на уста!

За него няма да откриете сайт, както на много лечители. Ще чуете името му от други хора. Той е Георги от село Радуил и за помощта, която дарява на хората може да прочетете в множество форуми и коментари на българи в мрежата. Пълното му име е Георги Петров. Мъж на средна възраст, който е отдал живота си на изучаването на различните видове билки, силата и вредата от храните, както и диагностика по ириса на очите. Не е задължително да вярвате в него. Изборът и мнението си е само ваше. Ако обаче търсите насока или помощ за проблем, с който досега не сте успели да се справите, може да се запознаете с опита на други хора в интернет.

"Отидох при Георги Петров и ми направи впечатление колко скромен, тих и обикновен човек е. Удоволствие е да се общува с него. Останах удивена, когато той ми изброи всички болежки, за които си бях записала да го питам. А покрай тях ми каза за още две, за които не бях и подозирала дотогава", разказва читателката Ани Михайлова.

Тя послушала съвета на Георги от село Радуил и първото, което направила, било да ограничи някои храни в менюто си. Нужно било да пречисти организма си и лечителят й посочил какво не бива да яде. "Не изброявам продуктите, защото това е индивидуално. Не може сега, когато някой прочете това, да започне да прави същото. Всичко зависи от личното му състояние и може да си навреди ако просто последва конкретния ми пример", коментира Ани. Резултатът при нея бил следният - след около три месеца от повечето от болежките й нямало и следа. Тя се върнала при Георги от село Радуил, за да му благодари. А той отново я прегледал и й разрешил да върне повечето от доскоро забранените храни в менюто си. Второто, но не по-малко по значение, с което той лекува, са билките. Смес от билки за различните органи и състояния. Дава ти ги лично или те насочва къде да ги потърсиш. "Едно запомних от него и ми стана основно правило. И то е - нито ден без билков чай на масата! Спазвам го и, да чукна на дърво, се чувствам отлично", радва се Ани Михайлова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.