Ирина Асиова-Диамант: Най-после имаме президентска двойка като за пред света! (взриви мрежата)

https://goreshto.net/novini/irina-asiova-diamant-nay-posle-imame-prezidentska-dvoyka-kato-za-pred-sveta-vzrivi-mrezhata/50871 Goreshto.net
Ирина Асиова-Диамант: Най-после имаме президентска двойка като за пред света! (взриви мрежата)

Ирина Асиова-Диамант сравни Радев с Цачева!

Да сравниш президента Румен Радев и съпругата му със старият кандидат за държавен глава Цецка Цачева. Това направи Ирина Асиова-Диамант в мрежата, при това със снимки. А поводът бе скорошното официално събитие, на което Радев и съпругата му обраха точките: "Най-после имаме президент, който ни представя достойно пред света. И той има до себе си жена. Двамата са чудесна двойка. И на всичко отгоре езикът на тялото им крещи, че се обичат. Е как да не ги нахейтиш! Да ги смачкаш от хейт, направо! Друго си е да имаш дебел премиер, който ти се кара и дебел прокурор, който играе по свирката на един друг дебел човек. Чуден народ сме. Ама нищо чудно, че сме на изчезване. Предупреждавам... този пост е тест за хейтъри. Ако искате да се отървем едни от други, сега е моментът да направим есенно почистване във Facebook", взриви мрежата Ирина Асиова-Диамант. След което направи нещо още по-фрапиращо: "Понеже предният пост се пренасели та пускам нов, за да може хейтърите и гербаджиите хубаво да се видят, че да ми е по-лесно да блокирам. И да ви припомня, все пак, как можеше да изглежда президентската ни двойка сега. Представете си сем. Цачеви.... хубаво си ги представете до императора. И да уточня... коментираме как стои нашата президентска двойка на световната сцена. Ми чудесно стои. Благодаря на дизайнерката Невена Николова, че се грижи нашата първа дама да ни представя достойно. И още нещо... не познавам лично нито един от споменатите. Просто обичам да отбелязвам, когато нещо ме радва. А поводите за радост в обществен план не са никак много. Затова не ги пропускам", заяви Ирина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.