Ирина Тенчева: Дано Господ има красив план за децата на този добър човек Милен Цветков!

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-dano-gospod-ima-krasiv-plan-za-decata-na-tozi-dobar-chovek-milen-cvetkov/51251 Goreshto.net
Ирина Тенчева: Дано Господ има красив план за децата на този добър човек Милен Цветков!

Ирина Тенчева се моли за двете деца на журналиста Милен Цветков!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева се моли за двете деца на журналиста Милен Цветков. Навръх Великден той беше буквално екзекутиран от надрусано богато келешче, докато беше спрял и чакаше на червен светофар. Мало и голямо се юрна да споделя снимки и спомени с Милен Цветков и да разказва преживени и непреживени спомени с него. Някои дори прекалиха и основателно дадоха повод за въпроса - защо не се сетихте за журналиста, докато беше жив и без работа?! Ето какво написа Ирина Тенчева: "Всяка ненавременна смърт и престъпление заслужават извънредно положение. За един месец разбрахме, че когато иска, държавата може. Да видим. Жалки са анализиращите и съдещи по снимка... Но нека отдадем махленските некролози и “жу суи” на социалната изолация на средностатистическия фейсбук потребител. Който няма какво да се лъжем, се храни основно със зрелища. Смислените неща ги прочетох на стените на Анна Цолова и Миролюба Бенатова, доблестни журналисти, които също като Милен Цветков преживяха своето “професионално показно”. /Да напомня, че те, Слава Богу,са живи и здрави и това да ги гледаме на екран зависи от някой, който днес също “жали публично” за Милен и за “таланта му да задава неудобни въпроси”) Дано Господ има красив план за децата и близките на този добър човек. Лек полет", кратко, но силно прозвучаха думите на Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.