Ирина Тенчева издаде тайната си за младост и красива кожа!

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-izdade-taynata-si-za-mladost-i-krasiva-kozha/51705 Goreshto.net
Ирина Тенчева издаде тайната си за младост и красива кожа!

Ирина Тенчева издаде къде е разковничето за младост и красива кожа!

Половинката на продуцента Иван Хритов - Ирина Тенчева младее, макар да е с няколко години по-възрастна от него. Днес тя издаде тайната си и обясни основното си правило за свежа и красива кожа, както и за перфектна фигура:

"Живеем във време, в което по ред причини връзката между базовите нужди на тялото ни и импулсът да ги задоволим е толкова "изтъняла", че без доза усилие е почти невъзможно да изградим здравословни навици.

Никога не съм пила достатъчно вода, а с годините разбрах, че заедно с недоспиването, дехидратацията ми е нанесла най-много щети... в много отношения... Затова се научих да пия вода и с този пост искам да ви споделя опита си и да помоля и вие да направите същото. “Преди да започнеш да трупаш енергия, потърси източниците, от които тя изтича”. Прeмислих ежедневните ми рутини, при които се дехидратирам и си наложих: - Към всяко кафе да пия поне 300 мл вода, а към всяко алкохолно питие да пия поне 500 мл. вода. - Когато упражнявам физически труд (в ресторанта, например) съм си създала навик като при пушачите – на всеки час правя пауза за пиене на вода, което е и вид почивка. - Всеки път когато се ядосам първо пия една чаша вода и после решавам как да реагирам или дали имам нужда от друго възстановяване (сигурно ви е познато – стрес, гняв, сърцебиене и пресъхване на устата... водата помага!). - Когато почувствам умора и отпадналост – преди да посегна към храна винаги първо изпивам чаша вода (често бъркаме нуждата от храна с нужда от хидратиране). - Преди да седна да чета или да работя на компютър също се научих да си взимам бутилка вода. (около 1 литър на час четене е скоростта ми. - Когато се събудя сутрин първо изпивам една чаша топла вода, а вечер преди лягане изпивам поне една чаша с добавките си за мускулна релаксация. Така успявам да приема около 3 литра вода на ден. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.