Ирина Тенчева изпадна в депресия от короната! (виж какво сподели)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-izpadna-v-depresiya-ot-koronata-vizh-kakvo-spodeli/51216 Goreshto.net
Ирина Тенчева изпадна в депресия от короната! (виж какво сподели)

Ирина Тенчева си срина психически, не може да спи!

Половинката на продуцента Иван Христов не може да спи и сънува кошмари. Ирина Тенчева, която е винаги позитивна и усмихната, днес е някак депресивна. И призна това преди минути в профила си:

"В @irituli съм. Дойдох, за да приключа с месечните бумащини, да поизчистя някой друг хладилник и да изпия едно кафе “навън”... Няма да ви лъжа, че точно в този момент не ми е радостно и оптимистично...

От седмица не спя добре, а през малкото часове сън се прокрадва един и същи сюжет, че съм “навън”, “сред хора” и че съм супер напрегната от това, че те всички стоят близо един до друг и не носят маски. Страховете, които си тлеят тези седмици са много по-абстрактни от това дали тази пролет ще се разболеем от covid, дали ще умрем или дали ще умре бизнеса ни. Защото, замислете се, ако опасността отмине и някога през май извънредното положение бъде отменено и вече можем да се прегръщаме за поздрав, да пипаме недензифекцирани повърхности без ръкавици, да пазаруваме без маски и още по-либерално? Да посещаваме барове, кина, театри, да седим на маса с непознати и да се храним навън, да пробваме дрехи в общи пробни, да се изчакваме “на лежанката във фитнеса”, да пуснем децата си на рожден ден в детски клуб... Питам себе си и вас, дали когато отново можем да правим всичко това, ще успеем бързо да отпуснем душа и да заживеем с доверие към средата “като преди”? Кажете ми! Признавам пред себе си, че при мен превключването няма да се случи за един миг... И ако повечето хора са като мен, това означава, че масите ни ще останат празни много повече време отколкоти Щабът обяви. ... Има и такива дни. Може би просто трябва да поспя", сподели Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.