Ирина Тенчева разкри какво пие всяка сутрин за младост и красива кожа! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-razkri-kakvo-pie-vsyaka-sutrin-za-mladost-i-krasiva-kozha-vizh-tuk/51656 Goreshto.net
Ирина Тенчева разкри какво пие всяка сутрин за младост и красива кожа! (виж тук)

Ирина Тенчева разкри как поддържа доброто състояние на кожата си и се пази от стареене!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева е с няколко години по-възрастна от него. И макар той още да е луд по нея, тя се е заела да се грижи за здравето и визията си. Преди часове Тенчева сподели в мрежата своя нов ритуал за красота и млада кожа. Това е нещо, което приема всяка сутрин и твърди, че засега поне ефектът има. Ето какво разказва тя: "Днес става седмица откакто реших да започвам дните си с нов сутрешен ритуал. Преди пиех топла вода с малко лимон. Сега пия запарка от билки, към които добавям екстракт Solaris от невен (пречиства кръвта) и черна боровинка (регулира кръвната захар и кръвното налягане) плюс една лъжица черен манов мед. Комбинацията от тези натурални “лекарства” е богата на витамини А,Е,С и К (които не бих приемала под друга форма). И би трябвало, натрупвайки се да повлияе добре на имунната ми система, метаболизма и на стареенето на кожата. За 6 прѝема мога да отчета със сигурност две ползи: 1. Не знам как стана, но вече нямам желание да пия повече от 1 кафе на ден ( при 3-4 преди...). 2. До обяд нямам никаква нужда да приемам храна. Останалите приятни усещания са субективни и засега няма смисъл да ги споделям. Като цяло ми е леко и мисля, че бих запазила този ритуал и след приключване на програмата", сподели Ирина Тенчева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.