Ирина Тенчева разкри впечатленията си от Алпите! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/irina-tencheva-razkri-vpechatleniyata-si-ot-alpite-vizh-tuk/51077 Goreshto.net
Ирина Тенчева разкри впечатленията си от Алпите! (виж тук)

Ирина Тенчева се влюби в красотата и чистотата на Алпите!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева се влюби в Алпите. И не пропусна да разкаже за преживяването си на това райско кътче на Земята.

"Полетът към Алпите беше вечерен. Кацнахме в Мюнхен късно и оттам с малък бус поехме към планината. Нищо не видях и нищо не разбрах от пътя по земя, който като часове беше малко по-продължителен от този по въздух.

Настаниха ни в чист, просторен хотел в баварски стил. С момичетата пихме по едно питие и се оттеглихме в апартаментите си, където домакините ни бяха подготвили за всяка от нас изненада. Лека вечеря и малки брандирани с имената ни подаръци (казах ви за вниманието и нежната грижа, които съпровождаха цялото ни пътуване!) След този безкраен ден, който започна със закуските и развозването на децата ми, работа в ресторанта, събиране на багаж и пътуване от София до... Алгойските Алпи , взех врял душ, хапнах в леглото и за първи път от месеци останах сама, на тихо, тихо, тихо – какъв лукс! Помня, че спах непробудно, без да сънувам и без на всяко обръщане да нахлуват натрапчиви мисли... Станах с аларма и се оправих светкавично без дори да поглеждам през прозореца.Когато излязох от сградата ми, за да отида към салона за закуска видях всъщност къде съм и разбрах защо когато разказвам за Алгой, всеки, който е бил в тази част на планинския масив просто се усмихва и казва: не може да се опише, нали?!

Зеленото там е по-зелено от всичко, което окото ми е виждало. Ароматът на тревите сутрин е по-дъхав и различен от полетата в Средна гора, по които съм тичала като дете, въздухът – сякаш е обогатен с допълнителен кислород и “с две бучки лед” – чист, животворен, като пролетен дъжд, но обливащ отвътре. И всичко това лишено от какъвто и да е шум, присъщ на цивилизация.

Поседнах, потънала в това съвършено утро и се замислих колко лесен за обяснение е фактът, че в тази част на света, за да бъдат щастливи на хората им е достатъчно да продължат да правят онова, което са правили родителите им, бабите и дядовците им, всички преди тях.

Усилията, които полагат са насочени единствено към запазването на кътчето си такова, каквото са го наследили. Във всяко отношение им се получава!", радва се Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.