Истината излезе: Слави Трифонов бе обвинен несправедливо!

https://goreshto.net/novini/istinata-izleze-slavi-trifonov-be-obvinen-nespravedlivo/49258 Goreshto.net
Истината излезе: Слави Трифонов бе обвинен несправедливо!

Слави Трифонов беше обвинен несправедливо, разкриха колегите му!

Има приказка, че каквото и да ти говорят, винаги иде реч за пари. Такъв бе и скандалът, в който бяха замесени имената на Слави Трифонов и Любо Нейков. А именно, че Дългия е основния виновник за спирането на предаването на Нейков от ефир.

[caption id="attachment_3728" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов няма никаква вина за свалянето на предаването на Любо Нейков Слави Трифонов няма никаква вина за свалянето на предаването на Любо Нейков[/caption]

Днес обаче истината най-накрая излезе наяве и се оказа, че Слави Трифонов е абсолютно чист пред съвестта си и пред приятеля си. Хора от телевизията разкриха, че шоуменът няма нищо общо с падането на предаването на Любо Нейков и никога не е говорил нищо срещу него, най-малкото на шефовете на Би Ти Ви.

"Слави няма нищо против Любо, нито против "Голата истина". Много се изписа за него, но той дори няма правомощията, за да предприеме някакви стъпки срещу тях. Непрестанно се пишат гадории за Слави Трифонов, които той вече изобщо не желае да чете. Но понякога жълтите медии отиват твърде далеч", заявиха колеги на Слави Трифонов.

Самият Любо Нейков нито веднъж не бил обвинил Дългия в нищо, защото отлично знаел истината. В момента той очаквал завръщането на Евтим Милошев от чужбина, за да водят разговори за евентуално друго предаване, в което комикът да бъде водещ.

Колкото до Слави Трифонов, той също имал идеи за други проекти, но тепърва щели да се водят преговори в ръководството на телевизията по въпроса. Но дори и да получи разрешение, той нямало да влезе в никакъв конфликт на интереси с Любо Нейков и "Дрийм тийм".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.