Истината я уби: Животът на Вихра Петрова се оказа лъжа! (защо трябваше да го научи чак сега)

https://goreshto.net/novini/istinata-ya-ubi-zhivotat-na-vihra-petrova-se-okaza-lazha-zashto-tryabvashe-da-go-nauchi-chak-sega-2/49983 Goreshto.net
Истината я уби: Животът на Вихра Петрова се оказа лъжа! (защо трябваше да го научи чак сега)

Вихра Петрова е сломена след истина, която по-добре да не беше научавала!

Казват, че няма нищо по-добро от истината, каквато и да е тя. Една от тези, които със сигурност се съмняват в това, е Вихра Петрова. Именно тя научи истина, която беше далеч по-добре да остане скрита от нея. Особено след като години наред е била подменяна с лъжи. Бившата съпруга на продуцента Иван Христов е сломена и с пълно право. Защото изведнъж животът й или поне половината от него се оказа фалш. Някаква измислена приказка, в която обаче е вярвала само тя. Всички сме наясно с изневярата на Иван, връзката му с Ирина Тенчева, развода с Вихра Петрова, скандалите пред медиите... и така нататък, и така нататък, и така нататък.

Това, което никой не подозираше обаче, дори и самата Вихра е, че далеч преди да срещне Ирина Тенчева, Иван не е обичал съпругата си. И майка на първородната му дъщеря Ава. Това разкритие гръмна в медиите днес, когато стана ясно, че Христов е имал забежка навремето с Венета Райкова.

Самата Венета признава за целувките им през 2002-ра година в своята книга "Триумфът на кучките". В случая обаче далеч не е важна тази целувка, а отвратителното разкритие, че Иван Христов бил "търпял с години кошмарната си съпруга в дома си". Това са точните думи, които се забиха като кама в сърцето на Вихра Петрова. Какво се оказва и то чак сега - че докато тя е обичала Иван и е вярвала, че двамата са щастливи заедно, той едва я е понасял. И вместо да я обича и да иска да бъде с нея всяка възможна минута, той просто е трябвало да я търпи и да стиска зъби. Затова и с такава страст се е хвърлил към Ирина Тенчева впоследствие, хващайки се за тази нова любов като удавник за сламка. "Жестоко е това, което трябваше да научи Вихра. Защо чак сега, не можаха ли да й го спестят?! А и Иван... Какво е правил толкова години с нея и защо я е карал да живее в лъжа?! Та те бяха заедно поне 7 години, преди да се роди Ава. Не му ли стигнаха, за да осъзнае, че не я обича. И да й го признае мъжки, вместо да "търпи" в дома си", коментират потребители в мрежата, след като написаното в книгата взриви медиите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.