Истината за Коко Динев и Анелия, която двамата пазят само за себе си!

https://goreshto.net/novini/istinata-za-koko-dinev-i-aneliya-koyato-dvamata-pazyat-samo-za-sebe-si/49575 Goreshto.net
Истината за Коко Динев и Анелия, която двамата пазят само за себе си!

Коко Динев бил доста нещастен с Анелия и постоянно в стрес!

Истината за отношенията на чалга красавицата Анелия с бизнесмена Коко Динев излезе наяве. Goreshto.net научи от свой източник, че Коко е бил този, който е решил да изгони Ани от дома си, въпреки че имат малката Ивон. Просто Динев не издържал на характера на фолк дивата. Когато я взел за жена, Коко считал, че ще командва и ще си прави каквото пожелае с певицата, тъй като тя тогава беше само на 20 години. Уви, сметките на Коко излезли доста криви.

Още след първата година младата Анелия започнала да си показва буйния нрав, на моменти даже доста избухлив. Приятелите й даже се шегуват, че със зодия Рак не трябва да се надвикваш, тъй като винаги ще те победи. Напук на всички очаквания, Коко започнал да се превръща в "мъж под чехъл", което постоянно го депресирало. Той живеел в стрес и накрая просто не издържал.

[caption id="attachment_6121" align="alignright" width="300"]Коко Динев не успя да изтърпи Анелия Коко Динев не успя да изтърпи Анелия[/caption]

Нравът на Анелия не е познат на всички. Изпълнителката на "Искам те" изглежда отстрани мила и много любезна дама, но всъщност у дома била съвсем различна. Това донякъде е и причината след развода да няма друга много сериозна любов. От своя страна Коко Динев е спокоен човек, но иска нещата вкъщи да стават както той каже. Упоритостта на Анелия го е отблъснала дотам, че един ден просто спрял да я обича. Писнало му от постоянните скандали и изхвърлил хубавицата от дома си.

Днес Коко е щастлив с друга чалга фурия и това е Емилия. Русокосата красавица е съвсем друг тип човек от Анелия и това в случая й помага. Еми рядко повишава тон и се оставя на мъжки команди. Освен това е домакиня, а именно такава търсеше Коко дълги години.

Когато Анелия се разведе, тя не сподели пред никого причините, тъй като се е чувствала унизена от начина, по който Коко Динев сложил край на всичко изведнъж. Оказва се обаче, че тя направо си го е просила с темпераментния си и несдържан характер. И до днес обаче Коко не споделя защо остави Анелия, но истината винаги лъсва рано или късно.

И накрая - нека си припомним с едно видео каква беше Анелия, когато Коко Динев я взе за жена!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.