Истинска бомба! Анастасия подлуди мъжете във Фейсбук! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/istinska-bomba-anastasiya-podludi-mazhete-vav-feysbuk-snimki/49126 Goreshto.net
Истинска бомба! Анастасия подлуди мъжете във Фейсбук! /СНИМКИ/

Дори Адриана Лима може да завиди на даденостите на Анастасия!

Няма да е никак изсилено ако обявим, че и самата Адриана Лима би мога да завиди на невероятните крака на едно момиче, което подлуди Фейсбук за отрицателно време. Тя се казва Анастасия Стрешевская и е горд собственик на крака, с каквито не може да се изфука почти никоя от световните манекенки.

Защото сантиметърът доказва реалните 106 сантиметра - точно толкова са дълги великолепните крайници на красавицата от Русия. Анастасия бе призната за победител в конкурса за най-дълги и перфектни бедра в родината си, чиято награда беше в размер на 2000 евро.

asqПобедителката се кани да се състезава и в предстоящия престижен конкурс за "Мис Русия 2014", а многобройните й фенове са готови да се обзаложат, че ще спечели именно тя.

Анастасия все още не е стартирала кариера на модел, защото усилията й са съсредоточени в правото, което следва. Ще е грях обаче такива прелести да останат скрити за света, затова близките й познатите й я увещават да приеме някое от многобройните предложения на руски и световни модни компании.

"Нормално момиче съм и славата не ме прави друг човек. Не искам да се главозамайвам", твърди дългокраката красавица, с което си спечели още повече поддръжници в мрежата.

anastasia

1 Коментара

Exhauts

преди 3 месеца

<a href=https://ciali.top>cheapest cialis 20mg</a> Mediators of Change in the Child Adolescent Anxiety Multimodal Treatment Study, Phillip C

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.