Истинска гад дебне жертви по дискотеките

https://goreshto.net/novini/istinska-gad-debne-zhertvi-po-diskotekite/49140 Goreshto.net
Истинска гад дебне жертви по дискотеките

Кошмар за Марио Екстрийм

Венета Райкова разкрива в следващото издание на "Горещо" нещо покъртително. Оказва се, че канибал дебне жертвите си по българските дискотеки. Един от потърпевшите е станал Марио Екстрийм, който разказва в предаването как е бил нападнат. Канибалът го е захапал за устата и през това време е ръмжал. Жертвата споделя, че са го захапали точно както куче захапва месо. Ужасът на Марио наистина е бил огромен.

Канибалът е успял да прилъже жертвата си най-вероятно чрез прелъстяване. Нападателят е мъж. Двамата са се усамотили и тогава е настанал истински шок и ужас за Екстрийм. Венета Райкова пише в интернет, че в "Горещо" ще разкрие "каква гад дебне жертвите си по дискотеките". Истински кошмар е преживял този човек, вижте на снимката какви са последствията от нападенито. Пазете се по родните нощни клубове!

[caption id="attachment_2733" align="aligncenter" width="288"]kanibal Така изглеждал Марио Екстрий след нападението от канибал[/caption]

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.