Ива Екимова: Страх ме е, много ме е страх! (тя и екипът й останаха без работа)

https://goreshto.net/novini/iva-ekimova-strah-me-e-mnogo-me-e-strah-tya-i-ekipat-y-ostanaha-bez-rabota/51291 Goreshto.net
Ива Екимова: Страх ме е, много ме е страх! (тя и екипът й останаха без работа)

Ива Екимова и екипът й останаха без работа заради кризата!

Кризата от коронавируса остави без работа пиарката Ива Екимова и екипа й. Това разкри самата тя в мрежата вчера, както и факта, че се страхува. От какво и защо, разберете сами от думите й:

"Оставям това тук с уговорката, че за първи път няма да се ядосвам на коментари под поста. Досега не съм го правила, но вчера мой коментар под поста на приятел предизвика вълна от гняв, обиди и ярост. Разбира се имаше и позитивни коментари, но те бяха впримчени в обяснителен и защѝтен режим.

Последваха обидни съобщения на лични... Нищо от това не ме засяга. Пиша това, за да изкажа БЛАГОДАРНОСТ! Благодарност към всички, които всеки ден със свити сърца отиват на работа - тези, които запазиха работните си места. Аз и екипът ми не сме сред тях. БЛАГОДАРНОСТ към всички, с които се чуваме ежедневно - ей така, да си повдигнем духа и да се уверим, че всички, които обичаме сме добре. БЛАГОДАРНОСТ към всички на първа линия, в която и да е сфера на обществения живот, които рискуват здравето си - без почивка, без да могат да видят близките си, без сигурност и надежда. БЛАГОДАРНОСТ към всички, на които тези безпрецедентни времена осветлиха както положителните, така и отрицателните характеристики. БЛАГОДАРНОСТ към генерал професор доктор Венцеслав Мутафчийски, неговия екип както в щаба, така и във ВМА. БЛАГОДАРНОСТ към всички, които обединиха усилия, средства, време и възможности, към чиито благотворителни инициативи успях да допринеса с каквото ми е по силите и възможностите. БЛАГОДАРНОСТ, която не практикувам от днес. Защото БЛАГОДАРНОСТТА е това, което привлича още доброта и поводи за благодарност. БЛАГОДАРНОСТ към всички колеги, приятели, партньори и клиенти, с които и за които продължаваме да работим напълно безвъзмездно, защото ще дойдат по-добри дни и тогава ще се наложи да се обединим, за да излезем заедно от по-тежката криза, която ни предстои. БЛАГОДАРЯ на всички, които спазват правилата - добри, лоши, правилни, неправилни, ограничаващи или каквито и да ги определяме - това са правила и те са, за да бъдат спазвани. БЛАГОДАРНОСТ към всичките приятели - те си знаят защо.

Е да, страх ме е. Не дали ще се заразя. Страх ме е, че не може да се разчита на самодисциплината ни. Страх ме е, че нищо, за което апелирахме всички - смирение, доброта, емпатия - няма да бъде част от живота "след"...

И за този страх съм благодарна, защото той ме кара да си задавам въпроси и ми дава ясен знак, че имам още върху какво да работя вътре в себе си. И ако ни пречи брифингът - винаги има алтернатива от музикални и филмови канали. Пожелавам за всички ни здраве и Бог да пази близките ни. Да не се налага да звъним на познати лекари, за да спасим живота им...", сподели Ива Екимова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.