Иван Стоянов от Ку-ку бенд направи нещо феноменално! /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/ivan-stoyanov-ot-ku-ku-bend-napravi-neshto-fenomenalno-video/49214 Goreshto.net
Иван Стоянов от Ку-ку бенд направи нещо феноменално! /ВИДЕО/

Иван Стоянов показа, че не е просто добър музикант, а и велик певец

Уникални изпълнения на Иван Стоянов видяха зрителите на "Шоуто на Слави" снощи. Музикантът от Ку-ку бенд разтърси залата с две много интересни изпълнения на авторски песни, видя и чу Goreshto.net.

Първо Иван Стоянов, с китара в ръка, изпълни песен, която бе за хейтъра Иван Петров. Текстът е измислен лично от Иван и разсмя всички присъстващи и зрители на шоуто. Водещият Слави Трифонов буквално се заливаше от смях по време на "Иван Петров". В текста се споменават известни имена от българския хайлайф и се иронизират интересни събития от живота на човек.

[caption id="attachment_3308" align="alignright" width="300"]Ivan-pee Иван Стоянов разтърси "Шоуто на Слави"[/caption]

Втората песен, която Иван Стоянов изпълни, бе посветена на голямата любов. И в нея авторът намеси огромна доза хумор. Интересно как в романтична песен Иван успя да намеси луканка, кренвирш и чорба, но именно затова талантът му е всепризнат.

Снощи се проведе Актьорската вечер в тв предаването "Шоуто на Слави". Затова изненадата от изпълненията на Иван Стоянов бе още по-голяма. Никой не очакваше подобно изпълнение точно в деня на актьорите. Всъщност той се доказа и като голям комик. Музикалните заложби на Иван Стоянов са известни на цяла България, но хуморът му също е неповторим.

Вижте и чуйте:

Песен за Иван Петров

Песен за голямата любов

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.